Ευάγγελος Αντώναρος: “Πανικόβλητος ο Μητσοτάκης βρίζει τους υπουργούς του επειδή τους ξέφυγε η κατάσταση με τις υποκλοπές”

Την εικόνα ενός πανικόβλητου Κυριάκου Μητσοτάκη περιγράφει με ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, σχολιάζοντας την απόφαση της ΑΔΑΕ η ομάδα ελέγχου που έχει συσταθεί και πρόκειται να μεταβεί στις εγκαταστάσεις των παρόχων, δηλαδή της COSMOTE, του OTE, της VODAFONE και της WIND προκειμένου να πραγματοποιήσει ελέγχους, να έχει επικεφαλής τον επικεφαλής της αρχής, Χρήστο Ράμμο.

«ΣΟΚ στο Μαξίμου λόγω της απόφασης της ΑΔΑΕ να κάνει ελέγχους στις 3 εταιριες κιν. τηλεφωνίας για τις παρακολουθήσεις», τονίζει με ανάρτησή του στο Τwitter ο Ευάγγελος Αντώναρος και συνεχίζει επισημαίνοντας: «Μου λένε ότι ο Μητσοτάκης είναι έξαλλος. Ότι τα έχει βάλει με όσους (υπουργούς) του έλεγαν ότι ελέγχουν την κατάσταση και απειλεί να “πάρει κεφάλια”».

Ακολουθεί η ανάρτηση του: “ΣΟΚ στο Μαξίμου λόγω της απόφασης της ΑΔΑΕ να κάνει ελέγχους στις 3 εταιριες κιν. τηλεφωνίας για τις παρακολουθήσεις.”

Μου λένε ότι ο Μητσοτάκης είναι έξαλλος.

Ότι τα έχει βάλει με όσους (υπουργούς) του έλεγαν ότι ελέγχουν την κατάσταση και απειλεί να «πάρει κεφάλια».

Απάντηση