Ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Θέμη Χειμάρα εξαπολύει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης, με φόντο την αποκάλυψη του Documento για τη «γαλάζια» φάμπρικα που είχε στηθεί με δουλειές 400.000 ευρώ από το Δημόσιο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τονίζει ότι ο Θέμης Χειμάρας είπε «χονδροειδή ψέματα» και αποδομεί σημείο προς σημείο τους ισχυρισμούς του γαλάζιου βουλευτή.

Ο Παύλος Πολάκης μετά την απάντηση του βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ, ο οποίος αποχώρησε άρον άρον από την εταιρεία που έπαιρνε δουλειές από το Δημόσιο, αναφέρει ότι «και αλήθεια να ήταν (που δεν είναι!!) αυτό δεν σε απαλλάσσει από την κατ’ εξακολούθηση και εμπρόθετη παραβίαση του Συντάγματος σχετικά με τα ασυμβίβαστα έργα του βουλευτή» και συνεχίζει προτρέποντας τον βουλευτή της ΝΔ να επιστρέψει τα 400χιλ. και να παραιτηθεί.

Σχετικά με τον ισχυρισμό του Θέμη Χειμάρα ότι τα 49.500€ της αύξησης του κεφαλαίου της εταιρείας του υπερκαλύπτονται από τα εισοδήματά του, σημειώνει ότι δεν δήλωσε καθόλου το ποσό, ενώ μάλιστα αναφέρει ότι το γεγονός αυτό θα το φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει για το ισχυρισμό του Θέμη Χειμάρα για το ποσό των 65.847€, το οποίο αναφέρει ότι είναι από την πώληση του μεριδίου του στην Smarts IKE, ότι «δεν ξέρεις ότι απαγορεύονται οι συναλλαγές με μετρητά άνω των 300€;» και συνεχίζει λέγοντας ότι αυτό επιβεβαιώνει πλήρως τις πληροφορίες του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η μεταβίβαση ήταν εικονική

.«ΥΓ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: μετά από αυτή τη δήθεν απάντηση, του βουλευτή σου, αν δεν τον διαγράψεις είναι προφανές πως του κρατάς φανάρι να συνεχίσει, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΟΥ» καταλήγει ο Παύλος Πολάκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ