Γνωστός κιθαρίστας σε μουσικό συγκρότημα των Χανίων ήταν ο 50χρονος που έφυγε άδικα από τα τσιμπήματα του Μπουρλά

Μία νέα τραγωδία καταγράφηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Ηράκλειο με έναν ακόμα άνθρωπο να αφήνει αιφνιδίως την τελευταία του πνοή.

Το περιστατικό καταγράφηκε στην οδό Χρυσοστόμου όταν μία γυναίκα δεν μπορούσε να εντοπίσει τον γιο της.Ο κλειδαράς που κλήθηκε να ανοίξει το σπίτι εντόπισε μέσα σε αυτό τον 50χρονο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Πρόκειται για τον γνωστό μουσικό Γιώργο Σταυράκη, με την είδηση να προκαλεί σοκ στην τοπική κοινωνία!Ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ όμως για τον ίδιο ήταν ήδη αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος που “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο Γιώργος ήταν κιθαρίστας σε γνωστό συγκρότημα των Χανίων και οι μουσικοί που έπαιζαν μαζί του τον αποχαιρετούν με ένα μήνυμα:

“Έφυγε σήμερα, εντελώς ξαφνικά και σε μικρή ηλικία, από τη ζωή ο φίλος, αδερφός και συνεργάτης Γιώργος Σταυράκης ή Πάκο, όπως τον έλεγαν οι φίλοι.Ο Γιώργος ήταν δεξιοτέχνης στην κιθάρα και στο ούτι και είχε πτυχίο χημικού. Ήταν καθοριστικός πολιτισμικός παράγοντας στα μουσικά δρώμενα της Κρήτης και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία και στην εξέλιξη του συγκροτήματος ‘Χαΐνηδες’, τόσο στις συναυλίες όσο και στην δισκογραφία.
Καλό ταξίδι σύντροφε!”

Απάντηση