Χαμός στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα από τον μαχητικό δικηγόρο Χαράλαμπο Κατσιβαρδά: “Έστειλα εξώδικο στο Υπουργείο Παιδείας για την υπόθεση των Drag Queen, δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει” (Βίντεο)

Πανικός επικράτησε στην εκπομπή «Πρωινό» ανάμεσα στην drag queen που διάβασε παραμύθια σε παιδιά σε νηπιαγωγείο της Καλαμαριάς, τον δικηγόρο Αθηνών Χάρη Κατσιβαρδά που έστειλε εξώδικο στο υπουργείο Παιδείας για το συμβάν και τον Γιώργο Λιάγκα.

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος, με το καλλιτεχνικό όνομα Rawbee Candles ανέφερε ότι τα παιδιά ήταν περίπου στα 30, ηλικίας από τριών έως δεκατριών ετών, συνοδεία των γονιών τους.

«Μάθαμε τα ονόματά τους, μιλήσαμε για το αγαπημένο τους χρώμα, σπάσαμε τον πάγο και μετά τους διάβασα παραμύθια. Όλα ήταν πολύ χαρούμενα, κανένα παιδί δεν ήρθε, ούτε με έφερε σε δύσκολη θέση. Δεν πήγα σε αυτή την εκδήλωση για να σεξουαλικοποιήσω τα παιδιά, ούτε να πω για την δική μου σεξουαλικότητα. Εγώ πήγα ως καλλιτέχνης για να διαβάσω παραμύθι στα παιδιά με έναν θεατρικό τρόπο» είπε.

Έγινε χαμός
Την σκυτάλη πήρε ο δικηγόρος, Χαράλαμπος Κατσιβάρδας, αρκετά ενοχλημένος, στέλνοντας μάλιστα και εξώδικο στο υπουργείο Παιδείας για αυτή την εκδήλωση.
«Το υπουργείο οφείλει να προασπίσει την ψυχοσύνθεση των παιδιών, εμένα με ενόχλησε ότι υποβάλλουν την κατάργηση των φύλων από μικρές ηλικίες. Έχουμε έναν σφετερισμό των Χριστουγέννων και μια έμμεση προπαγάνδα συγκεκριμένων πεποιθήσεων μιας συγκεκριμένης ομάδας» δήλωσε.

Στη συνέχεια επικράτησε χάος στο πάνελ της εκπομπής καθώς ο Γιώργος Λιάγκας επέμενε να μάθει πού κατάλαβε ότι υπήρχε προπαγάνδα. Ο δικηγόρος επανέλαβε ότι πρόκειται για προσηλυτισμό από συγκεκριμένη ομάδα με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι.

«Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για τα παιδιά τους, όχι εμείς» διέκοψε ο Τάσος Τεριάκης, ενώ η drag queen στο τέλος της συζήτησης εξήγησε πως «δεν επιβάλλουμε τίποτα. Κι εμείς έχουμε προπαγανδιστεί από μικρά για πολλά πράγματα. Εμείς λειτουργούμε λίγο διαφορετικά σε όλο αυτό.

Τα συμπεράσματα δια τα γενεσιουργά αίτια της σημερινής σήψεως και πιο έτεροι συνεργούν εν διατεταγμένη υπηρεσία.

https://youtu.be/_WfiW3mGclg

Απάντηση