Επαναφέρουν το βαρύ πυροβολικό ο Μητσοτάκης και η συμμορία του!!! Ο λωποδύτης Γιώργος Παυλάκης άρχισε να τρομοκρατεί τον κόσμο: “Θα κάνετε όλη την ώρα εμβόλι@ και δεν θα έπρεπε να έχετε βγάλει τις μάσκες” (βίντεο)

Τουλάχιστον τέσσερα θα είναι το εμβόλια που θα πρέπει να κάνει κάποιος κάθε χρόνο προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες επιδημίες σημείωσε ο γιατρός Γιώργος Παυλάκης.

Όπως είπε ένα θα είναι για τον COVID-19, ένα για την γρίπη, ένα για τον πνευμονιόκοκκο και ένα για την RSV αν και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περισσότερα των τεσσάρων.

Αφού είπε πως δεν έπρεπε να βγάλουμε ποτέ τις μάσκες (τι κι αν διέλυσαν το ανοσοποιητικό σύστημα παιδιών και μεγάλων, σύμφωνα με επίσημες παραδοχές), ο τηλέ-ειδικός, Γιώργος Παυλάκης άρχισε να ισχυρίζεται πως «δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία» και σημείωσε πως «Όλοι φοβόμαστε την Κίνα, αλλά οι μεταλλάξεις «θερίζουν» στην Αμερική».

«Στην Κίνα εκτιμάται ότι θα υπάρξουν ενάμιση εκατομμύριο μολύνσεις και ένα εκατομμύριο θάνατοι από κορονωϊό», ανέφερε ο κ. Παυλάκης εξηγώντας πως η ασιατική χώρα μπορεί να μην βρίσκεται ακόμα σε αυτό το στάδιο αλλά τα προληπτικά μέτρα πρέπει να παρθούν παγκόσμια και πριν είναι αργά.

Ο κ. Παυλάκης ανέφερε ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να δείξουν υπευθυνότητα και να επιβάλλουν ταξιδιωτικούς περιορισμούς πριν υπάρξει εξάπλωση του ιού προσθέτοντας ότι ήδη έχει βρεθεί δήθεν νέο στέλεχος στην Αμερική που είναι 20% πιο μεταδοτικό από τα υπάρχοντα. «Ως ένα βαθμό ξεπερνάει και το εμβόλιο ωστόσο δεν είναι τόσο ανησυχητικό καθώς ο κόσμος έχει πλέον ανοσία», είπε προσθέτοντας ότι οι μάσκες πρέπει να χρησιμοποιούνται παντού.

Τι κι αν ξεπερνάει όμως το εμβόλιο η νέα παραλλαγή;;; Ο κ. Παυλάκης είπε να γίνουν τα παρόντα εμβόλια και πως έρχονται και άλλα για νέες αρρώστιες και θα γίνονται και σε μωρά!!!

Οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν με… έκπληξη: «ΚΑΙ ΑΛΛΑ;;;».

Όσο για τον COVID και την γρίπη, είπε πως έρχονται νέες δόσεις και πως θα γίνονται ενέσεις ετησίως. Ένας ΧΑΜΟΣ!!!Επανήλθε δριμύτερος τώρα που ξεσηκώνεται νέο κύμα «τρομοκρατίας», καθώς προφανώς κάτι «μαγειρεύεται».

https://rumble.com/v23ok0u–….html

Απάντηση