Η Ντόρα Μπακογιάννη “αγκαλιά” με το φερέφωνο του Ερντογάν στη Θράκη Οντέρ Μουμίν… Λειτουργούν σαν Τούρκοι πράκτορες οι Μητσοτάκηδες μέσα στην Ελλάδα

Ιερό και Όσιο δεν έχουν ορισμένοι, που μπροστά στο επικοινωνιακό τους παιχνίδι δεν λογαριάζουν το εθνικό συμφέρον.

Ο μουσουλμάνος δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, λειτουργεί ξεκάθαρα ως φερέφωνο του Ερντογάν στη Θράκη μας, αποφασίζοντας απολύσεις εργαζομένων, τους οποίους κατηγορεί ως… «Γκιουλενιστές» και «τρομοκράτες», βγάζοντας μάλιστα και επίσημη ανακοίνωση ως Δήμος (προφανώς είναι αμπελοχώραφο του πατέρα του!).

Και σαν να μην έφτανε αυτή η προκλητική συμπεριφορά του, ο Μουμίν μίλησε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό των Αθηνών και με αδιανόητο θράσος κατηγόρησε τον βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης!

Ο εν λόγω κύριος δήμαρχος λοιπόν λίγους μόλις μήνες πριν, όχι μόνο βρέθηκε στην Αθήνα για επαφές, αλλά έγινε δεκτός με.. ενθουσιασμό από τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον γιο της, δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Τους άμεσους συγγενείς του Πρωθυπουργού που έχει δώσει εντολή για μυστικές συναντήσεις και συμφωνίες με τους Τούρκους για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος τον περασμένο Μάρτιο, ο Μουμίν είπε να συναντήσει Ντόρα και Κώστα Μπακογιάννη. Η συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό και θερμό κλίμα και οι δυο δήμαρχοι συζήτησαν για μεγάλες κοινές δράσεις σε διάφορα επίπεδα!

Στο ίδιο κλίμα και η συνάντησή του με τη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μάλιστα ζήτησε από τον Δήμαρχο Ιάσμου να μεταφέρει την αγάπη και τους χαιρετισμούς της στη Θράκη και στους Θρακιώτες! Πολύ ωραίο εκπρόσωπο διάλεξε η Ντόρα για να στείλει τα χαιρετίσματά της. Θα είναι γελοίο αν κάποιος αποδώσει άγνοια στην κ. Μπακογιάννη και στον γιόκα της για τον ανθελληνικό χαρακτήρα αυτού του τουρκικού σκυλιού.

Για ακόμη μία φορά το Μητσοτακέϊκο λειτουργεί ανθελληνικά. Έως πότε πια;

Απάντηση