Εύχεται καλή χρονιά και δύναμη στις Ένοπλες Δυνάμεις η ντροπή του στρατού Κωνσταντίνος Φλώρος

Το “πολλά βαρύ βατράχι” που απειλούσε με ολοκαύτωμα τους τούρκους, αυτός που ούτε καν αντέδρασε όταν αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τον παρακολουθούσε (σε ποια χώρα παρακολουθούν τον Α/ΓΕΕΘΑ, αλήθεια;), φαίνεται ότι μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί.

Λες και ζει σε μία άλλη χώρα και ενώ υπό την ανοχή του, ο Μητσοτάκης συζητάει μυστικά για παράδοση του Αιγαίου, αυτός προτιμά να μοιράσει ευχές στα στελέχη των ένοδξων Ενόπλων Δυνάμεων μας.

«Πέρασε ένας χρόνος γεμάτος δράσεις, άπειρες ώρες εγρήγορσης από τους ανθρώπους που ψυχή τε και σώματι βρίσκονται μέρα και νύχτα στις επάλξεις για να νιώθουν οι πολίτες της Ελλάδας ασφάλεια, αφού χωρίς τις Ένοπλες Δυνάμεις το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας δεν μπορεί να υπάρξει.

Με υπερηφάνεια για το υψηλό μας λειτούργημα και πίστη στις ικανότητες και στη δύναμη των όπλων μας παραμένουμε αφοσιωμένοι στην αποστολή μας. Εύχομαι το 2023 να φέρει σε όλους Υγεία, Ευτυχία και ευημερία!». Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twiter ο στρατηγός του γλυκού νερού Κωνσταντίνος Φλώρος.

Απάντηση