Έβγαλε το τραβέλι στον αέρα ο συστημικός Λιάγκας για να αναπτύξει τις θεωρίες διαστροφής… Διάβασε παραμύθια σε νήπια με ανωμαλίες και κατέκρινε τους γονείς που αντέδρασαν

Το παραμύθι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα» διάβασε στα παιδιά η drag queen RawBee Candles. Σε δηλώσεις της τόνισε ότι παρόμοια εκδήλωση είχε γίνει στο φετινό Thessaloniki Pride.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το «Thessaloniki Pride», τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο» και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την εν λόγω drag queen να διαβάζει παραμύθι σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ήταν επόμενο, η συγκεκριμένη ενέργεια προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ειδικά από τη στιγμή που η συγκεκριμένη εκδήλωση απευθυνόταν σε μικρά παιδιά, ακόμα και νήπια.

Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η drag queen RawBee Candles έκανε δηλώσεις αναφορικά με τις αντιδράσεις γονέων στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Δηλώσεις οι οποίες θα προκαλέσουν ακόμα πιο ισχυρές αντιδράσεις, καθώς η πρωταγωνίστρια της εκδήλωσης δήλωσε πως οι γονείς που αντέδρασαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης «δεν έχουν φως μέσα τους», «άρα δεν θα έπρεπε να κάνουν παιδιά»!

Απάντηση