Πάνε να κουκουλώσουν το σκάνδαλο με τον γαλάζιο βουλευτή από τη Λαμία: Δικαιολογίες του “κώλ()υ” για τις αρπαχτές και τα φαγοπότια που έκανε

Παιδικές δικαιολογίες για τον «γαλάζιο» βουλευτή, που έκανε μπίζνες με το δημόσιο, με «λεία» 400.000 ευρώ!- Ανύπαρκτοι εκ νέου οι έλεγχοι των πόθεν έσχες από τις αρμόδιες αρχές!

Να συγκαλύψει το σκάνδαλο με τον «γαλάζιο» βουλευτή Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρα επιδιώκει το Μαξίμου, καθώς μέχρι τώρα θεωρεί τις «εξηγήσεις» που δίνει ως …επαρκείς!

Ο Θ. Χειμάρας είναι ιδιοκτήτης εταιρείας που από το 2019 που ανέλαβε την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατίας έχει λάβει πάνω από 270 συμβάσεις από δήμους και δημόσιους φορείς της εκλογικής του περιφέρειας!

Οι συμβάσεις αυτές του απέφεραν πάνω από 400.000 ευρώ, ενώ αφορούν εργασίες όπως προμήθειες φωτοτυπικού υλικού, γραφικής ύλης, ημερολογίων και βιβλιοδετήσεων.

Ο βουλευτής Φθιώτιδας, μάλιστα, δεν δίστασε απαντώντας στις κατηγορίες να επιρρίψει τις ευθύνες στους συνεργάτες του! «Γεγονός είναι, ότι η αναγκαιότητα της ενασχόλησής μου με τα κοινά και η επί μακρόν παραμονή μου στην Αθήνα για την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου υποχρεώσεων, με απομάκρυνε από την προσωπική εποπτεία της επιχείρησής μου, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ι συνεργάτες μου, οι οποίοι αγνοούσαν πως υπάρχει ασυμβίβαστο ως προς το πρόσωπό μου, να εξακολουθεί να συνεργάζονται με τους Ο.Τ.Α.»

Δεν ήξερε λοιπόν ο «γαλάζιος» βουλευτής Φθιώτιδας-όπως δεν γνώριζε ο Πάτσης ότι ο βουλευτής δεν μπορεί να έχει οφσόρ και ούτω καθ΄ εξής!

Δεν είδε ούτε τη φορολογική του δήλωση, στην οποία προφανώς καταγράφονταν τα έσοδά του;
Και να μην ήξερε από πού ήταν τα ….έσοδα (!), άγνοια νόμου δεν δικαιολογείται! Κανένας πολίτης, πχ, δεν μπορεί να επικαλεστεί στην εφορία ότι δεν ήξερε πως έπρεπε να πληρώσει τους φόρους που χρωστάει! Πώς μπορεί ένας βουλευτής;
Αλήθεια, παρότι απαγορεύονται οι συναλλαγές εταιρείας βουλευτή με το δημόσιο, η εταιρεία του Θ. Χειμάρα θα κρατήσει τα χρήματα από τις συναλλαγές με το δημόσιο;
Ο έλεγχος της Επιτροπής για το πόθεν έσχες, υπάρχει; Αν δεν βρίσκει και αυτά, μάλλον θα πρέπει να ονομαστεί Επιτροπή …Συγκάλυψης! Είναι υπερήφανος, άραγε, ο Πρόεδρος της Βουλής για την κατάσταση αυτή;
Ακόμα, πάντως, και αν το Μαξίμου θα επιμείνει έως το τέλος στο «κουκούλωμα» του νέου σκανδάλου, είναι πολλές οι περιπτώσεις …Πάτσηδων και …μικρότερων «Πάτσηδων»! Περιπτώσεις που λειτουργούν αθροιστικά, βαραίνοντας ακόμα περισσότερο το αρνητικό κλίμα για την κυβέρνηση!

Απάντηση