Η σελίδα μας εύχεται Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2023 σε όλους τους Έλληνες

Η σελίδα μας εύχεται Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και ευτυχισμένο το 2023.

Κάθε υγεία και ευτυχία σε σας και τις οικογένειές σας με μία ευχή ο χρόνος που θα μπει να είναι καλύτερος για την Ελλάδα μας.

Όλοι πρέπει να αναλογιστούμε τι ακριβώς έχει φταίξει και η χώρα μας βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και να πάρουμε και εμείς μέρος των ευθυνών που μας αναλογούν.

Είναι εύκολο να βρίζουμε τον Μητσοτάκη τον Τσίπρα και οποιοδήποτε άλλο πολιτικό αρχηγό αλλά είναι το ίδιο δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτούς τους ανθρώπους κάποιοι τους έχουν στηρίξει με την ψήφο τους.

Το αφήγημα της αντίθετης πλευράς όταν θέλει να αντικρούσει τον όρο Χούντα του Μητσοτάκη είναι ότι αυτόν τον άνθρωπο κάποιος τον ψήφισε… και έχει δίκιο…

Η προηγούμενη χρονιά όπως και αυτές που πέρασαν είχε μία ιδιαιτερότητα αφού πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που το ονόμασαν Μεγάλη Επανεκκίνηση.

Πρέπει όλοι να είμαστε σε επιφυλακή…

Ακόμη και οι υγειονομικοί που σίγουρα έχουν νιώσει ικανοποίηση που επιστρέφουν στις εργασίες τους αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σε λίγο καιρό ακόμη και ο μισθός που θα ξανά λάβουν δεν θα είναι αρκετός για να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε όλα αυτά που έρχονται.

Χρειάζεται δύναμη κουράγιο ενότητα, χωρίς τσακωμούς μεταξύ μας, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς κομματικά συμφέροντα ώστε να μπορέσουμε να αντισταθούμε στην λαίλαπα την οποία ετοιμάζουν όλα τα άρρωστα μυαλά.

Εμείς θα βρισκόμαστε εδώ για να ξεσηκώνουμε τον κόσμο, να τον ενημερώνουμε, να προβάλουμε γεγονότα τα οποία βοηθούν στην αφύπνιση και θα είμαστε δίπλα σε όποιον Έλληνα η Ελληνίδα χρειαστεί πραγματικά τη βοήθεια και την στήριξη μας

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας οι υγειονομικοί οι οποίοι είχαν ανάγκη να βοηθήθηκαν από την δημοσιοποίηση των εκκλησεών τους για χρηματική υποστήριξη και να πέρασαν όμορφα Χριστούγεννα και ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά αυτοί και οι οικογένειές τους.

Τα μηνύματα της σελίδας στο Facebook καθώς και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα όπως και το email του site είναι ανοιχτά.

Οποιαδήποτε στιγμή κάποιος θα νιώσει την ανάγκη για υποστήριξη ψυχολογική χρηματική ή οτιδήποτε άλλο θα είμαστε εδώ.

Ευχόμαστε και πάλι χρόνια πολλά και καλή χρονιά και δεσμευόμαστε ότι μέχρι να καθαρίσει η κόπρος του Αυγεία δεν θα κάνουμε πίσω.

One thought on “Η σελίδα μας εύχεται Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2023 σε όλους τους Έλληνες

  1. Kαλή Χρονιά….σε ολους………………
    Σας εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει ότι ποθείτε…!!!!
    ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΑΓΑΠΗ, ΥΓΕΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΑ σέ ὅλους τούς Ἕ λ λ η ν ε ς, ὅπου Γῆς!

Απάντηση