Τα τελευταία χρόνια άνθρωποι που προωθούν τα αφηγήματα που φέρνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στις χώρες μέσω των εξαγορασμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης προσπαθούν να αποδομήσουν την οποιαδήποτε αντίθετη άποψη καθώς και την οργανωμένη αντίσταση κολλώντας ετικέτες πάνω σε αυτούς που σηκώνουν κεφάλι.

Έτσι λοιπόν όταν κάποιοι έλεγαν ότι η ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι η καταστροφή της ήταν οπισθοδρομικοί οι οποίοι δεν ήθελαν την ανάπτυξη της χώρας άσχετα αν βλέπουμε αυτή τη στιγμή τι ακριβώς πρεσβεύει η Ευρωπαϊκή Ένωση μαφίας και αρπαχτής.

Αργότερα με την κρίση ότι είναι άδικο που κάποιοι αντιδρούσαν στους δρόμους φωνάζοντας για τα μνημόνια επειδή μαζί όλοι τα φάγαμε και ακόμη αν δεν τα φάγαμε εμείς σίγουρα τα έφαγε ο πατέρας μας ή ο παππούς μας άσχετα αν ο Πάγκαλος που το είπε είχε φτιάξει κοιλιά σαν αερόστατο από τα φαγοπότια και δεν ξέρει πόσα έχει στους λογαριασμούς τραπέζης.

Μετά με το θέμα του εμβολίου χαρακτηρίστηκαν ως αντιεμβολιαστές, ψεκασμένοι και ακροδεξιοί όσοι αντέδρασαν στην υποχρεωτικότητα άσχετα αν βλέπουμε ότι εκατοντάδες συμπολίτες μας πέφτουν κάτω ξαφνικά χωρίς λόγο και αιτία.

Τώρα κολλάνε την ετικέτα φασίστας σε όσους είναι αντίθετοι στην εκδήλωση των Drag Queen στην Θεσσαλονίκη η οποία θα περιλάμβανε ανάγνωση παραμυθιών ανωμαλίας και διαστροφής.

Είναι μία μέθοδος προπαγάνδας που διδάσκεται στα πρώτα βήματα της πολιτικής και της δημοσιογραφίας ότι αν θέλεις να περάσεις κάτι πιο εύκολα κόλλα μία ταμπέλα σε αυτούς που αντιδρούν για να τους αποδομήσεις ότι επιχείρημα προβάλλουν.

Φασίστες λοιπόν όσοι θέλουν να υπάρχει στην οικογένεια μία γυναίκα ένας άντρας και τα παιδιά τα οποία προέρχονται από τον τρόπο που όρισε ο Θεός να γεννιούνται, φασίστες όσοι δεν θέλουν το παιδί τους να ξεφύγει από το δρόμο που δίδαξε η φύση ως κανονικό, φασίστες όσοι δεν θέλουν να βλέπουν ανθρώπους με παραμορφωμένα πρόσωπα να θεωρούν τον εαυτό τους ότι είναι φυσιολογικοί και εμείς οι υπόλοιποι είμαστε οπισθοδρομικοί, φασίστες όσοι θέλουμε το παιδί μας να έχει σχέση με ένα άτομο του αντίθετου φύλου και να μην μπαίνει στον πειρασμό να συμμετέχει σε τέτοια πειράματα διαστροφής, φασίστας όποιος θέλει η χώρα του να πάει μπροστά και να προοδεύσει, φασίστας όποιος πάει στην εκκλησία κάνει το σταυρό και έχει ανάγκη να βρίσκεται κοντά στο Θεό, φασίστας όποιος δεν θέλει η χώρα του να γίνει κέντρο διερχομένων λαθρομουσουλμάνων που θα βιάζουν, θα κλέβουν, θα σκοτώνουν και μετά θα αφήνονται ελεύθεροι από την αστυνομία για να μη μας χαρακτηρίσουν ρατσιστές, φασίστας όποιος νιώθει περήφανος και ανατριχιάζει όταν βλέπει την Ελληνική σημαία και ακούει τον Εθνικό Ύμνο.

Αν όλα αυτά πρεσβεύει η λέξη φασισμός, ναι λοιπόν είμαστε φασίστες!!!

Είμαστε φασίστες γιατί ζητάμε το φυσιολογικό το αυτονόητο και αυτό που δίδαξαν τόσα χρόνια στην Ελλάδα όλοι οι ηγέτες που πέρασαν καθώς και η πίστη στη θρησκεία και στο Θεό.

Θα είμαστε φασίστες μέχρι τέλους και γουστάρουμε πολύ τον χαρακτηρισμό από ανθρώπους διεστραμμένους ανώμαλους και προδότες που πουλάνε την πατρίδα για ένα κομμάτι ψωμί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ