Πήδηξε από το μπαλκόνι του νοσοκομείου 75χρονος στο Βόλο… Τον κρατούσαν μέσα επειδή νόσησε από κορ#νοιό: “Θέλω να είμαι με τη γυναίκα μου χρονιάρες μέρες” φώναζε

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης (28/12) στο νοσοκομείο του Βόλου όπου ένας 75χρονος ασθενής με κορονοϊό το «έσκασε» πηδώντας από το μπαλκόνι.

O 75χρονος άνοιξε την μπαλκονόπορτα του δωματίου που νοσηλευόταν και πήδηξε από χαμηλό ύψος στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγήΌπως επισημαίνει σε σχετικό της ρεπορτάζ η τοπική εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ οι γιατροί κατάλαβαν μέσα σε μερικές στιγμές την απουσία του ηλικιωμένου.

Η υπεύθυνη βάρδιας περί τις 20:00 επισκέφτηκε τον θάλαμο που βρισκόταν ο 75χρονος και εκείνος ήταν εκεί ενώ 10 λεπτά αργότερα πέρασε ξανά και αυτός απουσίασε.

Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός ενώ ειδοποιήθηκαν άμεσα τόσο οι οικείοι του όσο και η αστυνομία.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο 75χρονος που, όπως προστάζει το πρωτόκολλο covid, ήταν σε ειδική πτέρυγα, είχε βαριά ψυχολογία και έλεγε συνεχώς στους γιατρούς «θέλω να φύγω από εδώ. Πρέπει να είμαι με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου χρονιάρες μέρες».

Δεν πέρασαν πάνω από 2 ώρες έως ότου ο άνδρας βρέθηκε αναίσθητος σε κοντινό δρόμο. Είχε λιποθυμήσει ενώ από την πτώση χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι.

«Ήθελα να είμαι μαζί με τη γυναίκα μου», έλεγε συνεχώς.

Δυστυχώς δεν πρόκειται για το μοναδικό περιστατικό. Πολλά παρόμοια έχουν συμβεί καθόλη τη διάρκεια της 2χρονης κορωνοτρέλας, με ασθενείς με το που μαθαίνουν ότι έχουν covid και θα κρατηθούν για μέρες απομονωμένοι (δίχως οικείους) σε νοσοκομεία πολλές φορές να το…σκάνε για να ξεφύγουν.

Απάντηση