Τα διέλυσες όλα Θανάση!!! Άσε τα τσιγάρα και τα εμβόλι@ για τα οποία άρπαξες μίζες και κοίτα τα χάλια στα νοσοκομεία… Χωρίς ρεύμα από χθες το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου… Κινδυνεύουν να πεθάνουν άνθρωποι

Το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου είναι χωρίς ρεύμα, από χθες. Δεν λειτουργεί η γεννήτρια και δεν μπορεί να παρέχει καίριες υπηρεσίες καθώς δεν είναι δυνατόν να θέσει σε λειτουργία ούτε απινιδωτή. Η καταγγελία έγινε από τον βουλευτή κ. Μεϊκόπουλο που αυτή την ώρα πραγματοποιεί επίσκεψη στη δομή υγείας.

Όπως αναφέρει, από το πρωί λόγω βλάβης στο κύκλωμα δεν υπάρχει ρεύμα στη μισή δομή.

Δηλαδή, δεν λειτουργούν τα μηχανήματα στην παραλαβή, στο χειρουργείο και στον χώρο ψύξης εμβολίων covi-d, ενώ εργαζόμενοι, γιατροί, ασθενείς βρίσκονται χωρίς θέρμανση.

Από την 5η ΥΠΕ έδωσαν κατεύθυνση στους εργαζόμενους να απευθυνθούν στην τεχνική εταιρεία. Η 5η ΥΠΕ έχει κάνει σύμβαση με ιδιώτη που έχει αναλάβει τη συντήρηση της γεννήτριας, αλλά η εταιρεία με τους τεχνικούς της εδρεύουν στην Αθήνα…
Το Κέντρο Υγείας βρισκεται σε αυξημένη ετοιμότητα λόγω των ιώσεων και ευτυχώς μέχρι τωρα δεν χρειάστηκε να ανταποκριθεί σε επείγον περιστατικό.

Απάντηση