Ο Γερμανός υπουργός Υγείας προειδοποιεί: “Έρχονται μέτρα περιορισμού για την κλιμ@τική αλλαγή”… Ξεκινάει το νέο παραμύθι της Νέας Τάξης

Ο Γερμανός υπουργός Υγείας, Karl Lauterbach, έδειξε πως τα μέτρα περιορισμού δεν έγιναν για τον COVID, καθώς το αρχικό αφήγημα φέρνει ως πρόσχημα το περιβάλλον.

Το 2021 είχε δηλώσει ευθαρσώς πως οδεύουμε προς κλιματικές καραντίνες… κάτι που ίσως συμβεί μέσα στο 2023!!!

«Προκειμένου να ελέγξουμε την κλιματική αλλαγή, είναι αναγκαίο, σύμφωνα με τα λεγόμενά σας: ”Τα μέτρα και οι περιορισμοί των ατομικών ελευθεριών που απαιτήθηκαν για να περιορίσουμε την πανδημία χρειάζονται επίσης στην πολιτική κατά της κλιματικής αλλαγής.”

Θα μπορούσατε παρακαλώ να εξηγήσετε;»

Είχε απαντήσει ο Lauterbach:

«Για παράδειγμα, είμαι λιγότερο ικανός να ταξιδεύω επειδή χρειαζόμαστε ταξιδιωτικούς περιορισμούς ώστε να μην φέρουμε πίσω τον ιό από άλλες περιοχές του πλανήτη όπου υπάρχουν περισσότερα κρούσματα.

Πολλά πράγματα που απολαμβάνω να κάνω, δε μπορώ να τα κάνω αυτή τη στιγμή επειδή αποτελούν απειλή για την δημόσια υγεία.

Νομίζω πως χρειαζόμαστε ορισμένους περιορισμούς για να περιορίσουμε την κλιματική αλλαγή. Αυτό σημαίνει πως τα λιγότερα ταξίδια αποτελούν μέρος αυτού επίσης.

Δεν μπορώ ούτε να αποκλείσω ότι στη διάρκεια της κλιματικής κρίσης θα μπορούσαμε να καταλήξουμε σε μια κατάσταση όπου θα αναγκαστούμε να απαγορεύσουμε συγκεκριμένα πράγματα».


Τον ξανά ρωτάει τότε ο δημοσιογράφος:

«Αλλά αυτό ακριβώς φοβούνται οι επικριτές… Ότι τα σημερινά μέτρα για τον covid χρησιμοποιούνται ως ένα σχέδιο ώστε να θεσπίσετε κλιματική δικτατορία….»

Απαντά ο Lauterbach: «Αλλά αυτές είναι θεωρίες συνωμοσίας!!!!».

«Μα μόλις είπατε ότι τα μέτρα του covid θα πρέπει να αποτελέσουν ένα παράδειγμα για την ακόμη μεγαλύτερη κλιματική καταστροφή!!!!», του ξαναλέει ο δημοσιογράφος.

Απάντηση