Θάνος Πλεύρης: Ποτέ δεν νοιάστηκε για την υγεία κανενός… Γνωρίζει χρόνια τι γίνεται στα νυχτερινά κέντρα… Ήταν απλά μία κίνηση εντυπωσιασμού για να μαζέψει ψήφους

«Νυν υπέρ πάντων αγώνας» από τον Θάνο Πλεύρη για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον Βασίλη Μπισμπίκη να καπνίζει στο κέντρο όπου τραγουδά η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή.

Αμέτρητες οι καταγραφές των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για την οργή του υπουργού Υγείας σχετικά με τους παραβάτες του αντικαπνιστικού νόμου, με τον Πλεύρη να εμφανίζεται άμεμπτος και αποφασισμένος για δράση.

Πρόκειται για το ίδιο πολιτικό πρόσωπο που επί θητείας του στο υπουργείο Υγείας πέρασε το «νομοσχέδιο ταφόπλακα» για το ΕΣΥ, προμοτάροντας τα ιδιωτικά συμφέροντα έναντι του δημόσιου χαρακτήρα στην υγεία.

Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι στην υγεία καταγγέλλουν ότι το ΕΣΥ ασφυκτιά με τις ελλείψεις σε προσωπικό να «γονατίζουν» τη δημόσια υγεία, ο υπουργός Υγείας προωθεί τη δική του επικοινωνιακή ατζέντα, λανσάροντας το προφίλ ενός υπουργού αποφασισμένου να πατάξει τους παραβάτες του… τσιγάρου στα νυχτερινά κέντρα.

Οι προτεραιότητες του Θάνου Πλεύρη και συνολικά της κυβέρνησης Μητσοτάκη στον χειρισμό κάθε είδους ζητημάτων, ήταν εκ προοιμίου γνωστές. Επικοινωνιακά τρικ, αυτοπροβολή και προμοτάρισμα ατζέντας εις βάρος των συμφερόντων του κοινωνικού συνόλου.

Τώρα δε που πλησιάζουν και οι εκλογές, τέτοια φαινόμενα θα εμφανίζονται με μεγαλύτερη συχνότητα…

One thought on “Θάνος Πλεύρης: Ποτέ δεν νοιάστηκε για την υγεία κανενός… Γνωρίζει χρόνια τι γίνεται στα νυχτερινά κέντρα… Ήταν απλά μία κίνηση εντυπωσιασμού για να μαζέψει ψήφους

 1. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ 450 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ «καμάρια» της χώρας μας είναι οι εγκληματίες προδότες που συνεργάζονται με τους παγκοσμιοποιητές της ελίτ. Κάποια ονόματα από αυτά, τα ξέραμε. Κάποια μας προκάλεσαν έκπληξη και κάποια μας άφησαν αδιάφορα και κάποια άλλα μας έκαναν να θυμηθούμε… τα αγγλικά που ξέρουμε και ν’ αναφωνήσουμε ασυναίσθητα «What the fuck?» (ας το αφήσω αμετάφραστο καλύτερα…). Στη λίστα αυτή θα βρείτε πολιτικούς από τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, ιεράρχες και άλλους που συνήθως δεν μας πάει το μυαλό, όπως ο Κώστας Γιαννόπουλος από το «Χαμόγελο του παιδιού».

  https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2022/12/450.html
  ==========

  Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο χιόνι
  https://www.facebook.com/courtney.diggs.9/videos/2407873652717279/?t=1

Απάντηση