Αυτοάνοσο νόσημα της μυασθένειας Gravis εκδηλώθηκε σε 17χρονη Γερμανίδα αθλήτρια του στίβου μετά την δεύτερη δόση του “τσιμπήματος”

Μια 17χρονη αθλήτρια από την Γερμανία, η Selin Islami, υπέστη σοβαρές παρενέργειες μετά την 2η δόση του εμβολιασμού της κατά της Covid-19 και έκτοτε δεν συνήλθε ποτέ.

Στην αθλήτρια εκδηλώθηκε το αυτοάνοσο νόσημα της μυασθένεισς Gravis και έκτοτε η επικοινωνία μεταξύ των νεύρων και των μυών δεν λειτουργεί.

Στην Γερμανία έχουν ξεκινήσει έρευνες για τις παρενέργειες των εμβολίων και την εκρηκτική αύξηση των θανάτων στις περιόδους των μαζικών εμβολιασμών.

Συγκλονίζει ο πατέρας της: «Η κόρη μου ήταν μια κορυφαία αθλήτρια. Δεν αρρώστησε ποτέ. Έτσι είναι δραματικό όταν ξαφνικά έχεις ένα παιδί που βρισκόταν σε κορυφαία φόρμα πριν και μετέπειτα δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο.

Η Selin Islami είναι 17 ετών και έχει ανάγκη από νοσηλευτική φροντίδα 4ου βαθμού. Επί σχεδόν 1 χρόνο, η ζωή της Selin Islami λαμβάνει χώρα μεταξύ του κέντρου αποκατάστασης και του νοσοκομείου.

Εκείνη και η μητέρα της θέλουν να πουν την ιστορία τους, ακόμη κι αν την βρίσκουν έντονη, επειδή και οι δύο φοβούνται πως τα εμβόλια του covid-19 αρρώστησαν την Selin.

Εμβολιάστηκε τον Αύγουστο και έπειτα τον Σεπτέμβριο για 2η φορά.

Λίγες μέρες αργότερα, ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα κι από τότε χειροτέρευε όλο και περισσότερο.Οι μύες της σιγά-σιγά σταμάτησαν να αποκρίνονται.

Η παιδίατρός της επιβεβαίωσε πως λίγο πριν τον εμβολιασμό, δεν υπήρχαν καθόλου σημεία μιας τόσο σοβαρής νόσου. Αντιθέτως, η Selin ήταν μια πολύ ανταγωνιστική αθλήτρια και επιτυχημένη σε διαγωνισμούς σ’ ολόκληρη την Γερμανία».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντιπρόεδρος της Bundestag, δηλαδή της γερμανικής ομοσπονδιακής Βουλής, Βόλφγκανγκ Κουμπίτσκι, ζητά την διενέργεια αυτοψίας για όσους πέθαναν λίγο μετά την λήψη του εμβολίου κατά του Covid!

Απάντηση