Στους πανεπιστημιακούς και τους ιατρικούς κύκλους, ακόμα και διεθνώς μιας και η χάρη του έχει φτάσει μέχρι το Χάρβαρντ, ήταν γνωστός, όχι όμως και στην ελληνική κοινή γνώμη που τον έμαθε μια και καλή την περίοδο της πανδημίας του κορ#νοϊού, καθώς ήταν το βασικό «παπαγαλάκι» του Κούλη στη χειραγώγηση της κοινής γνώμης

Ωστόσο, ο 57χρονος καθηγητής Λοιμωξιολογίας, ιεροψάλτης και από το 2021 άρχων οφφικιάλιος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Σωτήρης Τσιόδρας έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από την επικαιρότητα και τη δημοσιότητα και σε αυτό το κλίμα, δηλαδή επί της ουσίας κρυφά πάντρεψε πριν από λίγες μέρες ένα από τα 7 παιδιά του και συγκεκριμένα, μια από τις μεγαλύτερες κόρες του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος τελέστηκε σε εκκλησία της Κηφισιάς όπου διαμένει η οικογένεια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το Μυστήριο δεν τέλεσε ο πεθερός του κ. Τσιόδρα, ο οποίος είναι ιερέας και μάλιστα το όνομά του έχει εμπλακεί σε μια περίεργη ιστορία στην Κεφαλλονιά, αλλά ο παπάς της συγκεκριμένης ενορίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ