Χαμός στα κοινωνικά δίκτυα με τον Πλεύρη… Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος!!! “Άσε το τσιγάρο του Μπισμπίκη και βάλε πρόστιμο στον εαυτό σου για τους χιλιάδες νεκρούς της πανδημίας”

Μπούμερανκ γύρισε στον Θάνο Πλεύρη το επικοινωνιακό σόου που επιχείρησε να στήσει με το τσιγάρο του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.

Ο υπουργός υγείας επιχείρησε να εκμεταλλευτεί το γνωστό ζευγάρι της showbiz για να δείξει ότι θα «μαστιγώσει» όποιον δεν εφαρμόζει τον αντικαπνιστικό νόμο, την ώρα που το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει, τα νοσοκομεία έχουν γεμίζει ράντζα, και παιδάκια περιμένουν να χειρουργηθούν μέχρι και ένα χρόνο επειδή δεν έχουν προσλάβει αναισθησιολόγους!

Η φωτογραφία με τον γνωστό ηθοποιό να κρατάει τσιγάρο στο χέρι του, μέσα στο «Έναστρον», ενόχλησε πολύ τον υπουργό Υγείας, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι θα βάλει πρόστιμο.

Το επικοινωνιακό φιάσκο έσπευσαν να σχολιάζουν χιλιάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι μεταξύ άλλων, σημειώνουν ότι ο υπουργός πρέπει να βάλει πρόστιμο και στον εαυτό του, μετά την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας με χιλιάδες νεκρούς.

Απάντηση