Πέθανε ο Τσιόδρας της Σλοβακίας: Κορυφαίος επιδημιολόγος και τυφλός υποστηρικτής του τσιμπήματος έπεσε νεκρός από ανακοπή καρδιάς

Ο Σλοβάκος και κορυφαίος υποστηρικτής του εμβολίου πέθανε ξαφνικά και απροσδόκητα από καρδιακή προσβολή.

Ο Vladimír Krčméry θεωρείται ο σημαντικότερος επιδημιολόγος της Σλοβακίας και ο μεγαλύτερος «μαχητής του κορωνοϊού». Είναι ο αντίστοιχος του Anthony Fauci. Ήταν ο πρώτος Σλοβάκος που εμβολιάστηκε κατά του Covid τον Δεκέμβριο του 2020 και προώθησε υπερβολικά τον εμβολιασμό. Τώρα πέθανε σε ηλικία 62 ετών. Τα μέσα ενημέρωσης διέδωσαν τον ισχυρισμό ότι πέθανε από πνευμονία και στις δύο πλευρές – αλλά η νεκροτομή έδειξε ότι η αιτία θανάτου ήταν καρδιακή προσβολή.

Ο Krčméry έχει περιγραφεί ως ένα από τα κύρια πρόσωπα της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του Covid. Οι Σλοβάκοι, που γενικά δεν ενδιαφέρονται πολύ για τους εμβολιασμούς -μόνο το 46% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί τουλάχιστον μία φορά- δεν έτυχαν καλής υποδοχής: τα τακτικά μηνύματα για απειλές κατά του γιατρού. Η πιο σοβαρή επίθεση ήταν προφανώς μια διαδήλωση μπροστά από το σπίτι του.

Την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, ο Krčméry πέθανε σε ηλικία 62 ετών. Σύμφωνα με τα σλοβακικά μέσα ενημέρωσης, υπέκυψε σε αμφοτερόπλευρη πνευμονία. Εν τω μεταξύ, η οικογένεια του θανόντος στράφηκε στο κοινό: σύμφωνα με τη νεκροτομή, η πραγματική αιτία θανάτου ήταν καρδιακή προσβολή.

Ο επιδημιολόγος ήταν γνωστός, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του σε ανθρωπιστικές αποστολές σε αναπτυσσόμενες χώρες. Οι Σλοβάκοι πολιτικοί τον περιγράφουν ως έναν καλό άνθρωπο που έσωσε πολλές ζωές. Κάποιοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων το βλέπουν διαφορετικά λόγω της συμμετοχής του στην εκστρατεία εμβολιασμού.

One thought on “Πέθανε ο Τσιόδρας της Σλοβακίας: Κορυφαίος επιδημιολόγος και τυφλός υποστηρικτής του τσιμπήματος έπεσε νεκρός από ανακοπή καρδιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *