Ο Αντιπρόεδρος της Bundestag, δηλαδή της γερμανικής ομοσπονδιακής Βουλής, Βόλφγκανγκ Κουμπίτσκι, ζητά την διενέργεια αυτοψίας για όσους πέθαναν λίγο μετά την λήψη του εμβ#λίου κατά του Cov-id!

Πρώτη φορά ένα υψηλόβαθμος θεσμικά πολιτικός όπως ο Κουμπίτσκι, ζητάει να γίνει μία τέτοια έρευνα καθώς πιστεύει ότι είναι απαραίτητο κάθε ανεξήγητος θάνατος που συμβαίνει εντός 14 ημερών μετά τον εμβολι@σμό κατά του Cov-id να καταχωρείται αυτόματα ως ύποπτο κρούσμα στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI).

Στην Γερμανία υπάρχει ένα κύμα έντονης ανησυχίας ότι οι ξαφνικοί θάνατοι έχουν συγκεκριμένη αιτία και πλέον έχουν γίνει τόσο πολλοί που δεν μπορεί να αγνοείται η αιτία αυτή η οποία βάσει πιθανοτήτων είναι ο εμβολι@σμός κατά Co-vid-19.

Στην Ελλάδα αντίθετα κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν παραπονιέται, δεν υπάρχει ούτε υποψία διεξαγωγής έρευνας και ταυτόχρονα η κυβέρνηση ακόμα πιέζει εργαζόμενους και συνταξιούχους να πάνε να εμβολι@στούν.

Έχει σημασία να πούμε πως ο Κουμπίτσκι είναι στέλεχος ενός εκ των τριών κυβερνώντων κομμάτων, του FDP.

Ο πολιτικός του Φιλελευθέρου Δημοκρατικού Κόμματος (FDP) λέει ότι η διερεύνηση μιας «σύνδεσης μεταξύ εμβολι@σμού, μυοκαρδίτιδας και θανάτου είναι επιβεβλημένη».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Kubicki αναφέρθηκε σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη από τον Peter Schirmacher, τον επικεφαλής παθολόγο στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Χαϊδελβέργης .

Ο Schirmacher και η ομάδα του ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν ότι στο 30 τοις εκατό των ατόμων που εξέτασαν και πέθαναν λίγο μετά τον εμβολι@σμό κατά του Covi-d, το εμβ#λιο ήταν η πιθανή αιτία θανάτου!

«Μιλάμε για έναν σχετικά μεγάλο αριθμό που καθιστά αναγκαία τη συστηματική προσέγγιση αυτού του προβλήματος», είπε ο Κουμπίτσκι.

Σύμφωνα με τον πολιτικό του FDP, οι υγειονομικές αρχές θα πρέπει «τακτικά» να διενεργούν αυτοψίες σε όλους τους ανθρώπους που πέθαναν εντός δύο εβδομάδων από τον εμβολι@σμό: «Αυτό είναι επίσης λογικό επειδή η υπό όρους έγκριση αυτών των εμβ#λίων έγινε υπό τεράστια πίεση χρόνου».

Ο Tino Sorge (CDU), ο εκπρόσωπος για την πολιτική υγείας της παράταξης στη Bundestag, πιστεύει ότι «Δύο χρόνια μετά τον πρώτο εμβολι@σμό κατά του Cov-id, είναι καιρός για μια πιο ανοιχτή προσέγγιση για τις παρενέργειες του εμβολι@σμού και τις βλάβες του εμβολι@σμού».

Η μελέτη του Schirmacher είναι επίσης ανησυχητική, εξηγεί ο Sorge, «επειδή δείχνει πόσο λίγα γνωρίζουμε για τους κινδύνους των εμβ#λίων ακόμη και μετά από δύο χρόνια».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ