Έπεσε βόμβα!!! Τα εμβόλι@ μπορούν να στειρώσουν μία ολόκληρη γενιά λένε οι ειδικοί – Άρρωστο σχέδιο για την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού


Σε μια πρόσφατη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργάνωσε ο Αμερικανός γερουσιαστής Ρον Τζόνσον, η Dr. Janci Lindsay τόνισε για τα εμβόλι@: «Δεν μπορούμε να πούμε σε αυτό το σημείο ότι είναι ασφαλή ή αποτελεσματικά» ενώ έριξε και μια υπερβόμβα!!!

Η Dr. Janci Lindsay είναι εμπειρογνώμων τοξικολογίας με περισσότερα από 30 χρόνια επιστημονικής εμπειρίας. Ωστόσο, οι απόψεις της χαρακτηρίζονται αβάσιμες από τους ελεγκτές ειδήσεων και τα συστημικά ΜΜΕ. Eίναι Διευθύντρια Τοξικολογίας και Μοριακής Βιολογίας για Υπηρεσίες Υποστήριξης Τοξικολογίας, LLC. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος (PhD) στηn Βιοχημεία και τηn Μοριακή Βιολογία από το Πανεπιστήμιο του Τέξας Graduate School of Biomedical Sciences, MD Anderson Cancer Center-Houston.

Εξέδωσε μια ισχυρή προειδοποίηση σχετικά με την πιθανή αναπαραγωγική βλάβη που ισχυρίζεται ότι θα μπορούσαν να προκαλέσουν τα εμβόλι@ mRNA-COV-ID. Είπε ότι χρειάζεται περισσότερη έρευνα για να προσδιοριστούν οι επιπτώσεις των εμβ#λίων στην αναπαραγωγή.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι τα εμβόλια για τον COV-ID-19 θα μπορούσαν «δυνητικά να στειρώσουν μια ολόκληρη γενιά» ή «να περάσουν στις επόμενες γενιές ως ακούσια μεταφορά γονιδίων».

Ως εκ τούτου, η Lindsay υποστήριξε ότι είναι «απολύτως ανεύθυνο να συνεχιστεί οποιοδήποτε από αυτά τα εμβόλι@» για παιδιά και άτομα σε αναπαραγωγική ηλικία «χωρίς να διερευνηθεί διεξοδικά», δηλώνοντας, «Δεν μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή ότι είναι ασφαλή ή αποτελεσματικά».

Τελείωσε την σύντομη ομιλία της ζητώντας την διερεύνηση των πιθανών κινδύνων του εμβολι@σμού για την ανθρώπινη αναπαραγωγή.

Σημειώνεται πως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλι@ είναι ασφαλή για τον ανθρώπινο οργανισμό και αποτελεσματικά.

One thought on “Έπεσε βόμβα!!! Τα εμβόλι@ μπορούν να στειρώσουν μία ολόκληρη γενιά λένε οι ειδικοί – Άρρωστο σχέδιο για την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *