Πορεία των αγροτών με τα τρακτέρ μέσα στην πόλη της Καρδίτσας – Τους εξαθλιώνει ο Μητσοτάκης για να στηρίξει το νεοναζί Ζελένσκι (Βίντεο)

Πομπή με αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα σχημάτισαν το απόγευμα οι αγρότες που βρίσκονται για έβδομη μέρα στον παράπλευρο δρόμο του κόμβου της Καρδίτσας του Ε65 , από όπου κατευθύνθηκαν στην πόλη της Καρδίτσας πραγματοποιώντας μια σύντομη περιφορά στους κεντρικούς δρόμους μαρσάροντας και κορνάροντας και μια ολιγόλεπτη στάση στην οδό Ηρ. Πολυτεχνείου πριν αναχωρήσουν ξανά για το «μπλόκο» τους.

Η πορεία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αγροτικής κινητοποίησης που βρίσκεται σε εξέλιξη από την προηγούμενη Πέμπτη και αποφασίστηκε από την Γενική Συνέλευση του «μπλόκου», ενώ είχε προαναγγελθεί κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης συμπαράστασης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Η αποψινή κινητοποίηση έστειλε ένα ακόμα μήνυμα αγωνιστικότητας και αποφασιστικότητας από την πλευρά των αγροτών που με τη σειρά τους εισέπραξαν μηνύματα συμπαράστασης από τους επαγγελματίες, εμπόρους και πολίτες, καθώς είναι κατανοητό από όλους ότι αποτελούν αλληλένδετους κρίκους της τοπικής οικονομίας και η μείωση του αγροτικού εισοδήματος θα έχει επιπτώσεις σε όλους τους υπόλοιπους κλάδους, ιδιαίτερα αν επιβεβαιωθεί η εκτίμηση για απώλειες ύψους 15-20 εκ. € σε ετήσια βάση για τους παραγωγούς του Νομού με την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ δηλαδή από το 2023.

https://youtu.be/VRH4roP8dP8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *