Οι γονείς ενός 18χρονου κοριτσιού που πέθανε ξαφνικά κατηγορούν ξεκάθαρα το πειραματικό εμβόλιο Cov-id-19 της Pfizer για τον πρόωρο, απροσδόκητο θάνατό της.

Η απόφοιτος λυκείου Trista Deanè Martin πέθανε τον περασμένο μήνα στις 9 Νοεμβρίου με τους γιατρούς να μην μπορούν να προσδιορίσουν αμέσως την αιτία του θανάτου της.

Ο πατέρας της Άλεν Μάρτιν περιέγραψε στο Twitter πώς «δεν είχε ιστορικό διαβήτη, αλλά είχε επίπεδα γλυκόζης στο αίμα πάνω από 600 και η καρδιά της πρήστηκε καθώς την έβλεπα να πεθαίνει».

Σε μια άλλη ανάρτηση στα τέλη του περασμένου μήνα, η Άλεν περιέγραψε ότι έμαθε από τους φίλους της ότι είχε κάνει ένα εμβ#λιο Pfizer τον Ιούλιο.

«Η υγιής ζωηρή 18χρονη όμορφη κόρη μου Τρίστα πέθανε ξαφνικά. Δεν ξέρουμε γιατί. Μόλις πέθανε. Θα χρειαστούν μήνες για την έκθεση ΜΕ είπαν. Έμαθα από τους φίλους της ότι είχε εμβολι@στεί με το Pfizer τον Ιούλιο και είπε στους φίλους της να μην μου το πουν».

Με μια ανάρτηση στο Twitter, η μητέρα της Τρίστα, Τέιλορ Μάρτιν, λέει ότι παρά το γεγονός ότι η κόρη πείστηκε από τα μέσα ενημέρωσης να λάβει την ένεση.

“Κατηγορώ τα μέσα ενημέρωσης που τρομάζουν τα παιδιά μας», έγραψε η μητέρα της Trista στο Twitter.

Η Τέιλορ θρήνησε για την απώλεια της κόρης της στο Facebook , λέγοντας: «Εν ριπή οφθαλμού, έφυγε. Η Trista Deanè Martin πέθανε χθες το απόγευμα και δεν έχουμε απαντήσεις. Μόλις έφυγε. Ήταν μόλις 18. Μόλις ξεκινούσε την ενήλικη ζωή της. Αυτό δεν είναι δίκαιο. Αυτό δεν είναι σωστό. Τα παιδιά σας δεν πρέπει να πεθαίνουν πριν από εσάς».

Ο λογαριασμός Twitter για το ντοκιμαντέρ Died Suddenly αποκάλυψε ένα email από τους Martins όπου τελικά κατηγόρησαν την Pfizer για τον θάνατό της.

«Στο σπαραξικάρδιο email ο πατέρας της, δηλώνει: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Pfizer και το αμείλικτο μήνυμα «του ασφαλούς» από τα ΜΜΕ σκότωσαν την κόρη μου. ΠΡΕΠΕΙ να το σταματήσουμε αυτό».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ