Ανοίγουμε τον φάκελο των εμβ#λίων: Ποιος, γιατί και με τι αντάλλαγμα προώθησε τα δηλητήρια του θανάτου σε όλο τον κόσμο

Τώρα που η λεγόμενη ως πανδημία έφτασε από ότι όλα δείχνουν προς το τέλος θα κάνουμε μία ανάλυση τι ακριβώς οδήγησε στην προώθηση πειραματικών σκευασμάτων ώστε να αντιμετωπιστεί ο ιός Covi-d 19.

Έχοντας πλέον πολλά στοιχεία στα χέρια μας βγάζουμε το συμπέρασμα ότι τα εμβόλι@ δεν βοηθούν σε κανένα στάδιο εξέλιξης της νόσου.

Το αφήγημα όταν ξεκίνησε το κίνημα του εμβολι@σμού ήταν ότι όσοι προχωρούν στην ιατρική πράξη δεν κολλάνε και δεν μεταδίδουν.

Αφού καταρρίφθηκε αυτό το παραμύθι μετά ήρθε το επόμενο ότι αυτοί που εμβολι@στηκαν και κολλάνε και μεταδίδουν αλλά δεν καταλήγουν βαριά στις ΜΕΘ.

Μέσα σε λίγους μήνες τα στοιχεία του ΕΟΔΥ ήταν καταπέλτης: Οι περισσότεροι που νοσηλευόταν βαριά μέσα στις ΜΕΘ ήταν εμβολι@σμένοι  και μάλιστα υπήρχε και μία περίοδος που ήταν αποκλειστικά μόνο όσοι προχώρησαν στην ιατρική πράξη μέσα στις ΜΕΘ χωρίς να υπάρχει κανένας ανεμβολί@στος.

Ποιος όμως κρύβεται πίσω από την προώθηση των σκευασμάτων που όχι μόνο δεν βοηθούν αλλά όπως υπάρχουν και επίσημες ιατρικές έρευνες είναι υπεύθυνα για ξαφνικούς θανάτους από μυοκαρδίτιδα.

Κάποιος θα μπορούσε εύλογα να καταθέσει την άποψη ότι το έκαναν οι φαρμακευτικές εταιρείες για να εισπράξουν χρήματα.

Ο κύριος Φαρσαλινός σε ομιλία που έκανε στη Λάρισα τόνισε ότι το κέρδος των φαρμακευτικών εταιρειών δεν είναι τόσο μεγάλο όσο φαντάζεται κάποιος.

Ας πάρουμε λοιπόν την εκδοχή ότι ο κύριος Φαρσαλινός κάνει λάθος ας υποθέσουμε ότι πραγματικά είναι μεγάλο το κέρδος.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι τεράστιοι κολοσσοί με στελέχη τα οποία πριν προωθήσουν ένα σκεύασμα στην αγορά ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά και έπειτα δίνουν την έγκρισή.

Στην προκειμένη περίπτωση αν δεχτούμε ότι τα σκευάσματα έχουν χημική σύνθεση η οποία ελλοχεύει κινδύνους για θανάτους από μυοκαρδίτιδα τότε σίγουρα οι υπεύθυνοι των φαρμακευτικών το γνώριζαν.

Πως άραγε πήραν ένα τέτοιο ρίσκο κινδυνεύοντας να χαλάσει η φήμη τους και συγγενείς πολλών θυμάτων να τους τρέχουν στα δικαστήρια με αγωγές ζητώντας τεράστια λεφτά για αποζημιώσεις?

Ακόμη και να υποθέσουμε ότι στηρίχτηκαν στο γεγονός ότι δύσκολα θα αποδεχθεί κάτι στο δικαστήριο οπότε δεν θα δικαιωθούν ποτέ όσοι έχασαν ανθρώπους από το εμβ#λιο και πάλι η ζημιά σε επικοινωνιακό επίπεδο θα ήταν τεράστια.

Ποιος θα εμπιστευόταν ένα σκεύασμα της Pfizer όταν θα έχει ακούσει ότι υπάρχουν θάνατοι από το εμβ#λιο που κυκλοφόρησε στην αγορά.

Ακόμη κι αν δεχτούμε ότι αυτό δεν τους ένοιαξε μπροστά στο οποίο κέρδος είναι δυνατόν άνθρωποι που τρέχουν αυτές τις εταιρείες να μην σκέφτηκαν ότι φεύγοντας από τη ζωή ένας άνθρωπος μέσης ηλικίας δηλαδή από 30 έως 50 αυτομάτως αποκλείει κάθε έσοδο από τα χάπια και τα φάρμακα που θα έπαιρνε εάν σε μία φυσιολογική εξέλιξη της ζωής του θα έφτανε στα βαθιά γεράματα?

Ειδικά τα σκευάσματα της Pfizer που κυκλοφορούν καλύπτουν κάθε πάθηση και ασθένεια και μάλιστα οι γιατροί οι οποίοι έχουν τη συγκεκριμένη εταιρεία ως μία από τις κορυφαίες στην αγορά δεν διστάζουν σαν πρώτη επιλογή να συνταγογραφούν φάρμακα για κάθε νόσο με το brand name της Pfizer.

Αν βάλουμε λοιπόν στη ζυγαριά το κέρδος ενός εμβ#λίου από το ενδεχόμενο κέρδος εκατοντάδων συσκευασιών χαπιών και φαρμάκων της συγκεκριμένης εταιρείας ποιο υπερτερεί?

Μία αρπαχτή από ένα εμβ#λιο ή εκατοντάδες συνταγογραφήσεις κουτιών φαρμάκων και χαπιών?

Επίσης για να προωθηθεί ένα πειραματικό σκεύασμα το οποίο το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει θα έπρεπε να “μπουκώσουν” όπως και έκαναν χιλιάδες λοιμωξιολόγους και ειδικούς σε όλο τον κόσμο.

Δεν άρπαξαν χρήμα μόνο οι Έλληνες όπως ο Τσιόδρας, ο Βασιλακόπουλος, ο Μαγιορκίνης και λοιποί, άρπαξαν οι αντίστοιχοι της Γερμανίας της Γαλλίας της Αγγλίας της Ελβετίας της Σουηδίας και όλης της Ευρώπης και του κόσμου.

Που τα βρήκαν τόσα εκατομμύρια οι φαρμακευτικές?

Από τα έσοδα του εμβ#λίου?

Πάλι κάτι δεν κολλάει σε όλο αυτό…

Οπότε πάμε στο τελευταίο ενδεχόμενο που είναι ένα τρελό χρηματικό ποσό κέρδος από κάπου αλλού.

Θα αναρωτηθεί κάποιος φυσικά ποιος άλλος θα έδινε τόσα δισεκατομμύρια που θα έκανε μία φαρμακευτική να μην υπολογίσει τις συνέπειες της προώθησης των σκευασμάτων.

Μα φυσικά αυτοί που έχουν συγκεντρώσει τον πλούτο όλου του κόσμου.

Δηλαδή η Νέα Τάξη Πραγμάτων….

Αυτοί που έχουν αρχίζουν σιγά-σιγά να δείχνουν προς τα πού πάει το πράγμα.

Αρκετά ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο αναφέρουν ότι λόγω της κλιμ@τικής αλλαγής δεν θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε όλοι πάνω στον πλανήτη και το περιβάλλον δεν μπορεί πλέον να θρέψει όλο τον κόσμο.

Οπότε θα πρέπει να μείνουμε λίγοι και εκλεκτοί.

Έτσι προκύπτει ότι το κίνητρο για την προώθηση των σκευασμάτων τους το έδωσε ένα άρρωστο σύστημα το οποίο παρακίνησε τον διψασμένο για χρήμα Άλμπερτ Μπουρλά να μην υπολογίσει νομικές κυρώσεις και ενδεχόμενη χασούρα από την δυσφήμιση της εταιρείας και να πει το ΝΑΙ στο να διοχετεύσει σε όλο τον κόσμο τα δηλητήρια τα οποία καθημερινώς στέλνουν στους τάφους χιλιάδες ανθρώπους.

Αυτοί βρίσκονται πίσω από όλα και αυτοί με χρήματα που έσπρωξαν στην αγορά εξαγόρασαν λοιμωξιολόγους, γιατρούς, πολιτικούς, δικαστικούς, εισαγγελίες Και φυσικά τα κανάλια τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ που προώθησαν με αυταπάρνηση και χωρίς να δέχονται την αντίθετη άποψη τα τσιμπήματα του θανάτου.

Όλο το βρώμικο σύστημα ώστε να τα βγάζει όλα ρόδινα και να δίνει την εντολή συνεχίστε τις μαζικές εκτελέσεις με τα σκευάσματα!!!

One thought on “Ανοίγουμε τον φάκελο των εμβ#λίων: Ποιος, γιατί και με τι αντάλλαγμα προώθησε τα δηλητήρια του θανάτου σε όλο τον κόσμο

  1. Δεν είναι ότι έχασαν οι φαρμακευτικές από το θάνατο χιλιάδων που δέχτηκαν στο σώμα τους το σκεύασμα. Κερδίζουν από την επιδείνωση της υγείας όλων των υπολοίπων δισεκατομμυρίων ανθρώπων που μπορεί να μην πέθαναν, αλλά δεν είναι πλέον υγιείς. Απέκτησαν αυτοάνοσα, καρδιακά προβλήματα, θρομβώσεις κλπ.
    Και μελλοντική μείωση πληθυσμού λοιπόν, αλλά και κέρδη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *