Τοποθέτηση στη σελίδα μας έκανε η κόρη του αδικοχαμένου εργαζόμενου Παναγιώτη Αγγελόπουλου ο οποίος δούλευε στην τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και πριν μία μέρα είχαμε αναδείξει το θέμα

Η Δήμητρα Αγγελοπούλου θέλοντας να μάθει ο κόσμος τα πραγματικά γεγονότα και να μην υπάρχει καμία σκιά σχετικά με το θάνατο του θέλησε να τοποθετηθεί στη σελίδα μας και να μας αναφέρει το τι έγινε.

Ακολουθεί αναλυτικά το τι μας είπε:

“Ναι δεν ήθελε να κανει το εμβόλιο, ναι βγήκε σε αναστολή, έκανε όμως το εμβόλιο γιατί πιέστηκε ψυχολογικά και εργασιακά διότι ασθενείς με Covid έχουν την ανάγκη του αφού ηταν υπεύθυνος του οξυγόνου στο νοσοκομείο.

Πήγε στη δουλεια γιατί ετσι ένιωθε οτι προσφέρει στην εργασία του η οποία ηταν αμιγώς επιλογή του.

Πριν βγει η νομοθεσία αναστολής των ανεμβολίαστων ο πατέρας μου όπως και πολλοί άλλοι δεν κοιμήθηκε 6 μηνες, γέρασε στην ιδέα οτι δεν θα προλάβει να φέρει το οξυγόνο από την Βουλγαρία.

Έτρεμε στην ιδέα οτι μπορει να πεθάνει ένας άνθρωπος από έλλειψη οξυγόνου. Γι αυτο και μόνο έκανε το εμβόλιο, για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, όπως πάντα αυτο ηταν το μότο και η στάση ζωής του.

Ναι δεν ήθελε να το κανει όμως δεν επέστρεψε στην δουλειά του επειδή ήταν οικονομικά εξαθλιωμένος.

Πέθανε στην αγκαλιά μου στις 2:26 τα ξημερώματα.

Είχε ξυπνήσει, είχε μιλήσει με την οικογένεια του και απλα έφυγε ήρεμος γιατί μάλλον δεν θα είχε ποτέ τύψεις αφού πάντα έκανε αυτο που έπρεπε!”

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ