Δεν έχουν καθόλου τσίπα οι κυβερνώντες: Τα έφαγαν όλα και αφήνουν τα παιδιά να κάνουν μάθημα σε σχολεία ετοιμόρροπα

Για παιδιά ενός κατώτερου Θεού κάνει λόγο ο Διευθυντής του Σεισμολογικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης, με ανάρτηση του στο διαδίκτυο και με αφορμή την εγκληματική αδιαφορία του κράτους και των τοπικών Αρχών, για την κατάσταση του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου στον Συνοικισμό.

Ο Άκης Τσελέντης απευθύνει δριμύ κατηγορώ, προς αρμοδίους- αναρμοδίους του Δημοσίου επισημαίνοντας το εξής: «Βέβαια δεν είναι στην Εκάλη ή το Ψυχικό, εκεί οι παιδικές ζωές έχουν άλλη αξία, εκπαιδεύονται οι μελλοντικοί ηγέτες».

Με αυτή την ξεκάθαρα ειρωνική και σαρκαστική αναφορά προς τους ανευθυνοϋπεύθυνους ο γνωστός σεισμολόγος θέτει εκ νέου το πρόβλημα που έχει εδώ και καιρό επισημάνει σχετικά με την προβληματική κατάσταση των σχολικών υποδομών στη χώρα.

Πρόκειται για εικόνες που όταν τις αντικρύσει κάποιος προκαλούν τρόμο και αγωνία για το τι μπορεί να συμβεί στο παρόν σχολικό συγκρότημα σε περίπτωση μιας σεισμικής δόνησης στην ήδη επιβαρυμένη από σεισμούς περιοχή του Ισθμού. Μιλάμε για ένα σχολείο ερείπιο, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τις εικόνες, στο οποίο προσέρχονται καθημερινά μικρά παιδιά.

Ακολουθεί η πλήρης ανάρτηση του κυρίου Τσελέντη για το θέμα αυτό.

«Βέβαια δεν είναι στην Εκάλη ή το Ψυχικό, εκεί οι παιδικές ζωές έχουν άλλη αξία, εκπαιδεύονται οι μελλοντικοί ηγέτες.

Μου έστειλαν αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι αληθινό! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! Και μιλάμε για μια ΠΟΛΥ σεισμογενή περιοχή. Εγκληματική αδιαφορία…..

Δεν φταίει πάντα ο Σεισμός. Και εδώ μιλάμε για παιδικές ψυχές. 12ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου στον Συνοικισμό».

Απάντηση