Το φωνάζαμε από την πρώτη στιγμή: Δεν έχουν σχέση τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση με την προστασία από τον ιό – Είναι θέμα εκδίκησης και οικονομικής ασφυξίας

Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε η λεγόμενη ως πανδημία στην Ελλάδα είχαμε γράψει τότε στη σελίδα που είχαμε στο Facebook ότι τα περισσότερα από τα μέτρα τα οποία λαμβάνει η κυβέρνηση σχετικά με την προστασία μετάδοσης του Covi-d είναι αλλοπρόσαλλα, περίεργα και ύποπτα.

Στην πορεία όταν φάνηκε ότι αυτά τα μέτρα όχι μόνο δεν βοηθούσαν στο να μην μεταδίδεται ο ιός αλλά είχαν εξαθλιώσει τα καταστήματα εστίασης, τις επιχειρήσεις τα εμπορικά και λοιπά αρχίσαμε να φωνάζουμε ότι δεν έχουν όλα αυτά σχέση με την Πανδημία αλλά με την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων.

Τα υγειονομικά πάσα, η απαγόρευση εισόδου των ανεμβολί@στων σε εμπορικά καταστήματα, καφετέριες εστιατόρια και χώρους αναψυχής είχε αρχίσει να γονατίζει την οικονομία.

Πολλά καταστήματα έκλεισαν και κάποια εξ αυτών μετά από διάστημα μηνών δεν άντεξαν την τρύπα στον προϋπολογισμό και έβαλαν και αυτά λουκέτο.

Εκδικητικά ήταν τα μέτρα και στο θέμα των υγειονομικών όπως επισημάναμε και σε άλλη δημοσίευση.

Δεν ενδιαφέρθηκε η κυβέρνηση για την υγεία των πολιτών αλλά θέλησε πρώτον να περάσει το μήνυμα ότι όποιος δεν σκύβει το κεφάλι θα τραβήξει τα ίδια, δεύτερον να γλιτώσει τόσους μισθούς τους οποίους έβαλαν στην τσέπη τα λαμόγια της Κυβέρνησης και επιπλέον να οδηγήσει το σύστημα υγείας στην ιδιωτικοποίηση αφού ο κόσμος αγανακτισμένος από την ταλαιπωρία θα ζητούσε μόνος του να μεταβεί σε ιδιωτική κατάσταση η υγεία ώστε να μπορεί τουλάχιστον να εξυπηρετείται έστω και αν πληρώνει κάποια χρήματα παραπάνω.

Μην ξεχνάμε και τα φαγοπότια από το ταμείο ανάκαμψης που στο όνομα του κορ#νοιού έφαγαν χιλιάδες ευρώ οι κυβερνώντες αλλά και γαλάζιοι δήμαρχοι σε όλη την επικράτεια αφού ερχόταν συστημένα ραβασάκια με χρήματα δήθεν για έργα με την αιτιολογία κορ#νοϊός.

Το αφήγημα της πανδημίας γέμισε τις τσέπες πολλών και συνεχίζει και τις γεμίζει όπως των κολλητών του Μητσοτάκη που προμηθεύουν τα Rapid test στην αγορά και τις μάσκες προστασίας Και φυσικά τις μίζες που άρπαξαν από τα εμβόλι@.

Το μόνο που υπάρχει στο μυαλό τους είναι η κονόμα και η εκδίκηση.

Θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι όποιος δεν συμμορφωθεί στα επόμενα project που θα στείλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα τραβήξει τα ίδια και περισσότερα.

Οι άνθρωποι που κυβερνούν μισούν τον Έλληνα μισούν τον Ελληνικό πολιτισμό την θρησκεία και ότι θυμίζει τους προγόνους των Ελλήνων.

Θέλουν να τα εξαφανίσουν όλα και να φέρουν τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ορίζει ως φυσιολογικό την ανωμαλία, τη διαστροφή, την αθεΐα και ότι υπάρχει που να κρατάει ένα λαό ενωμένο.

Απάντηση