Τα αλλάζει όλα ο Γώγος: “Έκαναν κακό οι μάσκες, εξασθένησαν το ανοσοποιητικό των παιδιών” – Κυκλοφορούσε χωρίς μάσκα το τομάρι στην Πάτρα όταν οι Έλληνες έτρωγαν πρόστιμα (βίντεο)

Μετά από δύο χρόνια τρομοκρατίας και πανικού, θυμήθηκαν όλοι οι “ειδικοί” να μας πουν ότι οι μάσκες έκαναν… κακό! Γι’ αυτό φαίνεται και ο κ. Γώγος όταν πήγαινε στα καφέ της Πάτρας δεν φορούσε τη μάσκα του. Κάτι ήξερε, απλά είχε εντολές να μην το λέει και ν’ αφήσει τα παιδιά να ταλαιπωρούνται και να πηγαίνουν στα νοσοκομεία με όλες τις ιώσεις της Γης φέτος τον χειμώνα!

Ο κ. Γώγος μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας, δήλωσε νωρίτερα, ότι οι μάσκες δημιούργησαν προβλήματα ψυχολογικά, επικοινωνιακά και εκπαιδευτικά προβλήματα στα παιδιά!

Αυτό όμως που έκανε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, είναι ότι παραδέχθηκε πως «οι μάσκες στα σχολεία δεν χρειάζονται»!

«Στα σχολεία έχουμε ζήσει το θέμα αυτό με τα παιδιά, τις μάσκες και τον περιορισμό, δημιούργησε πολλά προβλήματα στα παιδιά και ψυχολογικά και θέματα επικοινωνίας, μεταξύ τους με τους δασκάλους τους, η εκπαιδευτική διαδικασία φυσικά δεν προβλέπει μάσκες είναι κάτι ξένο για την εκπαιδευτική διαδικασία.

Θα έλεγα πως όχι στα σχολεία δε χρειάζεται μάσκα».

Απάντηση