Γιόρτασε τα 45 χρόνια στην πολιτική και έφτιαξε ίδρυμα ο Αντώνης Σαμαράς – Όλη η γαλάζια βρωμιά και σαπίλα έδωσε το παρών για να τιμήσει τα φαγοπότια που έκανε τόσα χρόνια

Πρεμιέρα  πραγματοποίησε απόψε το Ίδρυμα Αντώνη Σαμαρά, σε μια εκδήλωση που έγινε στο θέατρο Παλλάς και η οποία συγκέντρωσε τα βλέμματα του γαλάζιου «οικοσυστήματος».

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τρεις πρώην πρωθυπουργοί, οι  Κώστας Καραμανλής, Λουκάς Παπαδήμος και ο Παναγιώτης Πικραμμένος και πλήθος υπουργών, βουλευτών, δημάρχων, αλλά και εκπροσώπων του επιχειρείν.Στην αρχή της ομιλίας του ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον σκοπό του ιδρύματος ο οποίος όπως είπε είναι «να αναδείξει την πολιτική διαδρομή του Αντώνη Σαμαρά σε όλες τις κρίσιμες περιόδους της σταδιοδρομίας του», αλλά και να ασχοληθεί με πολλά θέματα που απασχολούν την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα.

Ο πρώην πρωθυπουργός  τόνισε ότι ο ίδιος υπήρξε πολιτικός και παραμένει μάχιμος πολιτικός. «Γι’ αυτό το λόγο θα μιλήσω πολιτικά» παρατήρησε και υπογράμμισε ότι «έχουμε εγκαταλείψει στην Ελλάδα τη μάχη των ιδεών». Παράλληλα έκανε λόγο  για κενό ηγεσίας στη Δύση και ότι η Ευρώπη χρειάζεται συνθήκη επανίδρυσης.

Απάντηση