Τάζει λαγούς με πετραχήλια ο βρωμι@ρης κερατάς για να ξαναβγεί: Μειώσαμε την ανεργία και φέραμε την ανάπτυξη είπε από την Τρίπολη ο αρχηγός της συμμορίας Μητσοτάκης

Στην Τρίπολη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου αυτήν την ώρα απευθύνει ομιλία. Μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε έκτακτο βοήθημα 600 ευρώ τον Δεκέμβριο για τους ένστολους σε ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του εκφράζοντας βαθύτατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του μετά την έκρηξη στις Σέρρες και τόνισε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να στηρίξει τη διερεύνηση του περιστατικού και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.

«Εκφράζω βαθύτατη οδύνη για τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού στις Σέρρες ως αποτέλεσμα ενός ατυχήματος στο λέβητα στο σχολείο του. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου. Παρότι η συντήρηση των σχολείων δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της κυβέρνησης, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει», είπε ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κόσμο για τη «ζεστή υποδοχή του εδώ, στην καρδιά του Μοριά», και πρόσθεσε ότι η υποδοχή και το χειροκρότημα του κόσμου τού δίνουν «τεράστια δύναμη».

«Μπορούμε πια να μιλάμε για μια Ελλάδα που πέτυχε να γυρίσει σελίδα»

«Μπορούμε πια να μιλάμε για μια Ελλάδα που πέτυχε να γυρίσει σελίδα βαδίζοντας μπροστά και στοχεύοντας υψηλότερα» σημείωσε ο πρωθυπουργός, και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα έχει ανάπτυξη της οικονομίας της κοντά στο 6%, διπλάσια από τον μέσο όρο της ευρωζώνης, με τη χαμηλότερη ανεργία εδώ και 12 χρόνια».

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «πίσω από τους αριθμούς που πολλές φορές μοιάζουν απόμακροι στους πολίτες, κρύβεται μια ζωντανή πραγματικότητα».

Απάντηση