Αθανάσιος Καλογερίδης: “Καταγγέλλουμε τις αναστολές στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – Ανυπόστατα αυτά που λέει ο Θανάσης Πλεύρης” (Βίντεο)

Έξω από τα δόντια τα είπε ο μοριακός βιολόγος και γενετιστής Αθανάσιος Καλογερίδης.

Σε βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα τοποθετήθηκε για όλα αυτά που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.

Καταρχάς ζήτησε από τους υγειονομικούς να έρθουν σε επαφή μαζί του και να βοηθήσουν στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με την καταγγελία και την καταδίκη των αναστολών στο Ειδικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ευρώπη όπου σε περίπτωση δικαίωσης οι υγειονομικοί δικαιούνται χρηματική αποζημίωση που δεν αφορά τους μισθούς που έχασαν αλλά την ψυχική οδύνη για όλα αυτά που πέρασαν τους 15 μήνες αναστολών.

Ανέφερε επίσης ότι είναι παράλογα όλα αυτά που λέει ο υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης ο οποίος χωρίζει την υγεία σε τρεις κατηγορίες.

Στους υγειονομικούς που έχουν εμβολι@στεί πλήρως με όλες τις δόσεις, σε αυτούς που έχουν εμβολι@στεί μερικώς με μία ή δύο δόσεις και σε αυτούς που δεν έχουν εμβολια@στεί καθόλου.

Στις δύο πρώτες κατηγορίες θεωρεί ο κύριος Πλεύρης σύμφωνα με τα λεγόμενα του κύριο Καλογερίδη ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος να κολλήσουν κάποιον ασθενή οπότε δεν είναι επικίνδυνοι για την υγεία ενώ αντίθετα αυτοί που δεν έχουν κάνει καμία δόση μπορούν να μεταδώσουν τον ιό.

Ένα αφήγημα που φυσικά δεν ισχύει αφού όλοι πλέον κολλάνε και μεταδίδουν το ίδιο.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο κύριος Καλογερίδης οι καταγγελίες για μετάδοση κάποιας νόσου από υγειονομικό σε ασθενή έγινε όταν βγήκαν σε αναστολή οι ανεμβολί@στοι και σταμάτησαν τα Rapid test αφού πλέον δεν γνώριζαν μέσα στα νοσοκομεία ποιος ακριβώς νοσεί και που έχει μεταδώσει τον ιό.

Με την λογική ότι όλοι είναι ασφαλείς κατήργησαν τα εβδομαδιαία τεστ οπότε δεν γνώριζε κανένας αν είναι φορέας του ιού και έτσι τον μετέδιδε ανεξέλεγκτα.

Τέλος είπε ότι πλέον δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την υγεία σχετικά με τον Covi-d αφού έχει εξασθενήσει η δύναμή του και όλοι όσοι νοσούν την περνάνε πολύ πιο ελαφρά από ότι στις αρχές.

https://youtu.be/8GW1YB8-0mQ

One thought on “Αθανάσιος Καλογερίδης: “Καταγγέλλουμε τις αναστολές στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – Ανυπόστατα αυτά που λέει ο Θανάσης Πλεύρης” (Βίντεο)

Απάντηση