Όλα στη φόρα από ιολόγο της Κίνας: Ο κορον#ϊός φτιάχτηκε σε εργαστήριο – Χρηματοδοτούσε τις έρευνες η Αμερική – Μας είχε επισκεφθεί ο Ομπάμα με τον Φαούτσι

O Εlon Musk εξαγοράζοντας το Twitter από την Vanguard έδωσε το σύνθημα για τις αποκαλύψεις που συγκλονίζουν τον κόσμο.

Ένας επιστήμονας που εργαζόταν σε ένα αμφιλεγόμενο ερευνητικό εργαστήριο στην Κίνα ισχυρίστηκε ότι ο Covi-d ήταν ένας τεχνητός ιός που διέρρευσε ηθελημένα ή από ατύχημα από την εγκατάσταση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας The Sun του Σαββάτου.

Ο Andrew Huff, ο οποίος εργαζόταν για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα τη Νέα Υόρκη που μελέτησε ιούς, είπε ότι ο Covi-d διέρρευσε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan στην Κίνα πριν από δύο και πλέον χρόνια και κατηγόρησε τις αρχές για τη «μεγαλύτερη αποτυχία των Υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ από την 11η Σεπτεμβρίου», σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας The Sun του Σαββάτου.

Το εργαστήριο βρέθηκε στο επίκεντρο έντονων συζητήσεων σχετικά με την προέλευση του Covi-d, με αξιωματούχους της κυβέρνησης της Κίνας και το προσωπικό του εργαστηρίου να αρνούνται ότι ο ιός διέρρευσε από την εγκατάσταση.

Ο Huff, ο οποίος είναι επιδημιολόγος έγραψε μάλιστα και βιβλίο με τίτλο «Η αλήθεια για τη Wuhan» στο οποίο υποστηρίζει ότι η πανδημία ήταν το αποτέλεσμα της χρηματοδότησης των κορω-νοϊών από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Κίνα.

Είπε ότι τα πειράματα κέρδους της λειτουργίας της Κίνας πραγματοποιήθηκαν με χαλαρή ασφάλεια, η οποία οδήγησε σε διαρροή στο εργαστήριο της Wuhan

«Τα κινέζικα εργαστήρια δεν είχαν τα κατάλληλα μέτρα ελέγχου για τη διασφάλιση της σωστής βιοασφάλειας, βιοασφάλειας και διαχείρισης κινδύνου, με αποτέλεσμα τελικά τη διαρροή εργαστηρίου στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan», αναφέρει στο βιβλίο του, το οποίο δημοσιεύτηκε αποκλειστικά στην εφημερίδα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ολοένα και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι ο ιός διέρρευσε από το εργαστήριο.

Ο Huff είναι πρώην αντιπρόεδρος της EcoHealth Alliance (μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης με έδρα τη Νέα Υόρκη που μελετά μολυσματικές ασθένειες) ο επικεφαλής της οποίας Peter Daszak πρωταγωνίστησε στην όλη υπόθεση της κατασκευής των gain of function ιών.

Η ομάδα Daszak μελετούσε διαφορετικούς κορονα-ϊούς σε νυχτερίδες για περισσότερο από μια δεκαετία με χρηματοδότηση από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας και είχε σφυρηλατήσει στενούς δεσμούς με το εργαστήριο της Wuhan το οποίο μάλιστα είχαν επισκεφθεί το 2015 ο τότε πρόεδρος Obama συνοδευόμενος από τον Fauci.

Ο Huff, ο οποίος εργάστηκε στην EcoHealth Alliance από το 2014 έως το 2016, είπε ότι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός βοήθησε το εργαστήριο της Wuhan να συγκεντρώσει τις «καλύτερες υπάρχουσες μεθόδους για να κατασκευάσει κορο@ναϊούς νυχτερίδων για να επιτεθεί σε άλλα είδη» για πολλά χρόνια.

Απάντηση