Κατάθεση σοκ από τη 12χρονη: “Ασελγούσε πάνω μου ένας βουλευτής, τον έχω δει στην τηλεόραση να μιλάει στο κοινοβούλιο” – Δείξτε φωτογραφίες στην κοπέλα ρε τομάρια να αναγνωρίσει τον βρωμιάρη

Ένα συγκλονιστικό στοιχείο για την υπόθεση του παιδοβιαστή Μίχου που βρίσκεται με επίσημο τρόπο ως κατάθεση στην δικογραφία που αφορά τον βιασμό και την μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης, έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το edolio5.blogspot.com, η 12χρονη μίλησε για έναν ακόμη κακοποιητή της. Περιέγραψε το πρόσωπο αυτό με την χαρακτηριστική φράση: “τον έχω δει να μιλάει πολλές φορές μέσα στην βουλή”. Είναι προφανές ότι αναφέρεται σε πολιτικό.

Η 12χρονη δεν μπόρεσε να γίνει πιο συγκεκριμένη αφού οι αστυνομικοί αλλά και η ανακρίτρια δεν μπορούσαν να τις δείξουν φωτογραφίες όπως έκαναν μέχρι σήμερα λόγο του γεγονότος δεν ξέρουν από που να αρχίσουν και που να τελειώσουν. Η μικρή σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας υποσχέθηκε πως μόλις τον ξανά δει σε εφημερίδα ή στην Βουλή θα τον “ονοματίσει”.

Κάποιος στο Κοινοβούλιο νιώθει καυτή την ανάσα της ξεφτίλας αλλά και της φυλακής…

Απάντηση