Διέλυσε όλη την Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Μπάχαλο στην Υγεία στην Παιδεία και στην Οικονομία – Απευθείας αναθέσεις μέσα στο Διαύγεια με το πρόσχημα του κορ#νοιού

Ξεχάστε τα σπίτια σας.
Ξεχάστε τη μόρφωση των παιδιών σας.
Ξεχάστε τη ζέστη στο σπίτι σας.
Ξεχάστε το γεμάτο ψυγείο.
Ξεχάστε και τη δημόσια Υγεία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα διαλύει όλα και σας δίνει βορά στα «κοράκια», χωρίς καμία προστασία. Όλα για να βγάλουν κέρδος κάποιοι. Ακόμα και το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα οποιουδήποτε, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, να ζήσει.Θέλεις να ζήσεις; Θα πληρώσεις φίλε μου. Δεν έχεις; Δεν μας νοιάζει. Απλά πράγματα. Γιατί αυτό στην ουσία φέρνει στην πράξη το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Όλοι ξεσηκώθηκαν. Ακόμα και οι «γαλάζιοι» γιατροί είναι στα «κάγκελα». ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ, ΕΙΝΑΠ, γιατροί, νοσηλευτές, ΑΔΕΔΥ, σύσσωμη αντιπολίτευση και κοινωνία απορρίπτουν το νομοσχέδιο. Όλοι εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Θάνο Πλεύρη, τη Μίνα Γκάγκα και τον Γιάννη Οικονόμου.

Η «καθεστωτική» κυβέρνηση που έχουμε ψηφίσει δεν είναι τίποτα άλλο από μια εταιρεία με στόχο το κέρδος συγκεκριμένων συμφερόντων. Τίποτα άλλο. Μητσοτάκης ΑΕ.
Άλλαξαν για παράδειγμα το νόμο για τις απευθείας αναθέσεις, τάχα μου ελέω κορ#νοϊού; Όχι; Ηλίθιοι είναι να τον αλλάξουν; Στο όνομα του κορ#νοϊού συνεχίζουν απτόητοι να αγοράζουν ό,τι θέλουν, όσο θέλουν, απ’ όπου θέλουν χωρίς κανείς να τους ελέγχει.

Μπείτε μόνοι σας στη Διαύγεια να δείτε τι πάρτι γίνεται. Μιλάμε για πάρτι, όχι αστεία. Αυτά που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν είναι ούτε το 1 τοις χιλίοις!!!

Απάντηση