Χωρίς ντροπή το ομολογεί η Μίνα Γκάγκα: “Η μάσκα δημιούργησε ψυχικά προβλήματα στα παιδιά” – Ποιος θα πάει φυλακή για αυτό το έγκλημα που διαπράξατε? (Βίντεο)

Όλα λοιπόν όσα έλεγαν οι φερόμενοι σαν “ψεκασμένοι” βγαίνουν αληθινά.

Πέρα από τα εμβόλια και το ποιος νοσεί, ποιος μεταδίδει, ποσό προστατεύει το σκεύασμα από την νοσηλεία στις ΜΕΘ υπήρχε και ένα ακόμη έκδοχο το οποίο ανέφεραν όσοι ήταν κατά των περιοριστικών μέτρων.

Πολλοί παιδοψυχολόγοι είχαν επισημάνει τον κίνδυνο από την χρήση μάσκας στα παιδιά και πόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχική τους υγεία.

Ένα παιδί το οποίο πλάθει την προσωπικότητά του από μικρή ηλικία το καταρρακώνει να βρίσκεται με ένα φίμωτρο συνεχώς στο στόμα και να μην μπορεί να μιλήσει και να έχει μία φυσιολογική επικοινωνία με την παρέα του.

Αφού τρία χρόνια φωνάζαμε όλοι για την άρρωστη κατάσταση που βίωναν τα παιδιά τώρα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό το γεγονός.

Σε ερώτηση που έγινε από δημοσιογράφο στο κρατικό κανάλι αν σκέφτονται να επαναφέρουν τις μάσκες επειδή υπάρχει έξαρση της γρίπης, ομολόγησε ότι η μάσκα δημιούργησε τελικά ψυχικά τραύματα στα παιδιά!!!

Και πώς θα γιατρευτούν αυτά?

Μήπως θα τους δώσεις εσύ κανένα χάπι ή μήπως θα πληρώσεις εσύ από την τσέπη σου τους ψυχολόγους?

Βαδίζατε στα τυφλά χωρίς να ξέρετε τι συμβαίνει στην κοινωνία και διαλύσατε ολόκληρη την Ελλάδα.

Απάντηση