Τέτοια καπήλευση μιας απόφασης θα ντρεπόταν να την υιοθετήσει μέχρι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που δεν έχει φραγμούς.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος βγήκε άμεσα με δηλώσεις να αναφέρει ότι η ΠΟΕΔΗΝ και αυτός, ήταν ο λόγος που επιστρέφουν οι υγειονομικοί πίσω.

Ας δούμε πρώτα την τοποθέτηση που έκανε κάποιο μέσο μαζικής ενημέρωσης:

Ο επικεφαλής της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, έκανε λόγο για δικαίωση, προσθέτοντας ότι η επιστροφή των συναδέλφων του ήταν αναμενόμενη, καθώς ο Θάνος Πλεύρης «κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει ότι θα σεβαστεί τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας. Είναι δικαίωση για την ΠΟΕΔΗΝ για τη μετριοπαθή στάση που έχει επιδείξει σε αυτό το μείζον ζήτημα. Ο μαζικός εμβολι@σμός βοήθησε εν πολλοίς στη σημερινή καλή επιδημιολογική εικόνα της χώρας. Αυτό είναι μήνυμα προς όλους. Η τακτική της ΠΟΕΔΗΝ δικαιώθηκε».

Ας τα πάρουμε ένα-ένα για τον βολεμένο συνδικαλιστή που αρπάζει τόσα κάθε μήνα για να κάνει τον επαναστάτη.

Πρώτον είναι ντροπή μετά από τόσα που πέρασαν οι υγειονομικοί εσύ να γλύφεις τον Θανάση Πλεύρη και να λες ότι αυτός ο άνθρωπος θα σεβαστεί τις αποφάσεις του ΣτΕ.

Έχουν δείξει όλα αυτά τα γαλάζια τομάρια ότι δεν σέβονται τίποτα και δεν έχουν ούτε Ιερό ούτε Όσιο.

Αν σεβόταν την απόφαση αυτοί οι άνθρωποι θα είχαν ξεκινήσει εργασία αυτή τη στιγμή, αλλά μέχρι και τώρα προσπαθούν να βρουν παραθυράκια και να συντάξουν καινούργιες ΚΥΑ ώστε να βάλουν εμπόδια στην επιστροφή των υγειονομικών.

Δεύτερον…

Η μετριοπαθή στάση δικαιώθηκε και για αυτό πήραν πίσω τους υγειονομικούς!!!!

Σίγουρα Μιχάλη όταν θα έκανες αυτή τη δήλωση θα πρέπει να είχες πιει και ένα ποτηράκι παραπάνω.

Μας λες δηλαδή με λίγα λόγια ότι η αφωνία σου και οι κάποιες ψευτοπαρεμβάσεις σου ήταν ο λόγος που επέστρεψαν οι υγειονομικοί.

Ο λόγος που επέστρεψαν είναι πρώτον γιατί αυτοί οι άνθρωποι έδειξαν αυταπάρνηση και επί ενάμιση χρόνο ήταν στους δρόμους με κρύο βροχές και χιόνια και κοιμόταν έξω από το υπουργείο που εσύ κορόιδευες ότι έχουν στήσει τσαντίρια με εικόνες και καντήλια και δεύτερον γιατί η προδοτική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να προχωρήσει σε εκλογές με ανθρώπους εξαθλιωμένους να ξαπλώνουν έξω από το υπουργείο Υγείας και να βγαίνουν στους δρόμους και να φωνάζουν.

Δεν δικαιώθηκες ποτέ και δεν έκανες απολύτως τίποτα για να επιστρέψουν αυτοί οι άνθρωποι και όχι μόνο αυτό έχεις βάλει την υπογραφή σου με τη στάση σου ώστε οι οικογένειές τους να βρίσκονται στην ανεργία και είσαι συνένοχος στην αυτοκτονία της οδοντιάτρου Χρυσάνθης που δεν άντεξε στο μαρτύριο της σταγόνας.

Ο μόνος δρόμος είναι η παραίτηση σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ