Φώναξαν μετά από τρία χρόνια τον καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη τα κοπρόσκυλα του Mega – Τελείωσαν πλέον οι “αρπαχτές” από τα τεστ και τα εμβόλι@ οπότε δεν υπάρχει φόβος (βίντεο)

Κάλεσαν και τον καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη στο Mega για να κάνει τοποθετήσεις σχετικά με την πορεία της πανδημίας.

Βέβαια όταν όλοι φώναζαν ότι αυτός ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή υποστήριξε με αποδείξεις τι θα έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση όλοι τον έλεγαν παρανοϊκό και μάλιστα από ότι είπε ο ίδιος έφτασαν και σε σημείο να απειλήσουν τη ζωή του.

Τότε βέβαια υπήρχε η κονόμα από τα τεστ τα εμβόλι@ τις μάσκες και όλα αυτά που μας έκαναν να χάσουμε τρία χρόνια από την ζωή μας.

Ο καθηγητής για ακόμα μία φορά τα είπε έξω από τα δόντια: «Όλοι αυτοί που δεν μολύνθηκαν αυτά τα χρόνια, θα πρέπει τώρα να μολυνθούν».

Η έξαρση της γρίπης ήταν αναπόφευκτη, επειδή είχε επικρατήσει ο κ#ρωνοϊός και τα μέτρα που είχαν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς της CO-VID-19 είχαν καταστείλει άλλους ιούς, που επικρατούσαν μέχρι τότε.

«Όταν κάποιος προσπαθεί να περιορίσει τη φύση, εκείνη θα αντιδράσει και θα έχουμε κάποια έξαρση. Αρκετοί από τους ιούς που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή είναι ιοί που είχαν κατασταλεί στην κυκλοφορία τους στον πληθυσμό για δύο χρόνια.

Ιδίως ο ιός της γρίπης και ο RSV ήταν συχνοί ιοί στην προπανδημική περίοδο. Τους κατέστειλε ο κορ#νοϊός, άρα δεν υπήρχε θέση γι’ αυτούς», δήλωσε.

«Τα μέτρα που πήραμε ουσιαστικά τους «εξαφάνισαν», αλλά δεν μπορείς να τους εξαφανίσεις. Οι ιοί αυτοί κυκλοφορούν. Εφόσον δεν είχαν μολύνει εκτεταμένα για δύο χρόνια τον πληθυσμό θα το κάνουν τώρα».

Σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη, δεν χρειάζεται πανικός, καθώς ο ιός της γρίπης δεν οδηγεί σε σοβαρή κλινική νόσο. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή για όσους είναι μεγάλης ηλικίας και έχουν προβλήματα υγείας, καθώς και στα μικρά παιδιά.

«Οι ιοί αυτοί κυκλοφορούν ευρύτατα, μολύνουν όλους και δημιουργούν προβλήματα σε κάποιους, τους οποίους πρέπει να προστατεύσουμε, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη ροή της κοινωνίας», δήλωσε.

Η έξαρση της γρίπης θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία τόσο από τους ειδικούς όσο και από τον πληθυσμό.

«Δεν πρέπει να πανικοβληθούμε, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία. Δεν πρέπει αν τρομοκρατήσουμε τον πληθυσμό. Είναι άλλη μία όψιμη παρενέργεια των πολύ αυστηρών περιοριστικών μέτρων που είχαμε», τόνισε ο κ. Ιωαννίδης.

Χαρακτήρισε “λάθος και παράλογ用την χουντική πολιτική του “zero covid” που εξακολουθεί να ακολουθεί η Κίνα.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0THjuC9aoUeBPfS2TGpb5P1n8B2jsRtCrnpYQvjWrovnhVcS3exCYpiJ2udPtC9wjl&id=100082762542107

Απάντηση