Παίρνουν πίσω τους υγειονομικούς κολλώντας τους την στάμπα των “λεπρών” – Δύο Rapid Τest την εβδομάδα και συνεχόμενη χρήση μάσκας τους επέβαλε η ναζιστική κυβέρνηση

Έως την 1η Ιανουαρίου 2023 αναμένεται να επιστρέψουν στην εργασία τους, οι υγειονομικοί που είχαν τεθεί σε αναστολή, ολοκληρώνοντας έτσι την κυβίστηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μετά την απόφαση – βόμβα του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση του υποχρεωτικού εμβολι@σμού για τους εργαζομένους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ προτείνεται η διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή Rapid Test) ίσως και 2 φορές την εβδομάδα, που θα πληρώνουν οι ίδιοι οι υγειονομικοί που δεν έχουν εμβολι@στεί. Επίσης η χρήση μάσκας θεωρείται απαραίτητη.

«Θα σεβαστούμε και θα εφαρμόσουμε την απόφαση του ΣτΕ για την επιστροφή των ανεμβολία@στων υγειονομικών στο ΕΣΥ, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να γίνει δυναμίτιδα στη δημόσια υγεία», είπε χθες ο Θάνος Πλεύρης προσθέτοντας ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τα υπομνήματα που έστειλε το υπουργείο στο ΣτΕ, σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχε κάτι διαφορετικό από αυτά που είχε στείλει όταν η Ολομέλεια του Δικαστηρίου έκρινε το μέτρο συνταγματικό».

One thought on “Παίρνουν πίσω τους υγειονομικούς κολλώντας τους την στάμπα των “λεπρών” – Δύο Rapid Τest την εβδομάδα και συνεχόμενη χρήση μάσκας τους επέβαλε η ναζιστική κυβέρνηση

Απάντηση