Αυτός ήταν που θα έσκιζε την συμφωνία των Πρεσπών… Αναγνώρισε ΜΚΟ ο Μητσοτάκης που “προωθεί” την γλώσσα των Σκοπιανών στην Βόρεια Ελλάδα

ΣΟΚ! Αναγνωρίστηκε ΜΚΟ που προωθεί τη «μακεδονική» γλώσσα στην Ελλάδα! Ο Ζάεφ…ευχαριστεί Μητσοτάκη-Τσίπρα

Ασύλληπτα πράγματα!!!
Οι παρενέργειες της εγκληματικής Συμφωνίας των Πρεσπών δεν έχουν τελειωμό!

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση για το σωματείο με την επωνυμία «Κέντρο ‘‘Μακεδονικής’’ Γλώσσας στην Ελλάδα», αίτηση του οποίου εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Φλώρινας στις 28 Ιουλίου 2022 και η απόφαση ανακοινώθηκε στο Δελτίο Δικαστικών Εκδόσεων στις 7 Νοεμβρίου 2022!!!

Μεταδίδεται πως στόχος της συγκεκριμένης ΜΚΟ είναι μεταξύ άλλων «η διδασκαλία της “μακεδονικής” πρότυπης γλώσσας σε πολίτες της Ελλάδας, μέσω διαδικτυακού ιστότοπου και η στήριξη για την εισαγωγή της και ως μάθημα (!!!!!!) σε δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια της Βορείου Ελλάδος”.

Μάλιστα είναι τόσο μεγάλη η…χαρά στα Σκόπια, που ο πρώην πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ έσπευσε να «πανηγυρίζει» για την εξέλιξη.

Μίλησε ακόμα και για «δικαίωση» της Συμφωνίας των Πρεσπών, ευχαριστώντας τόσο τον Αλέξη Τσίπρα όσο και την κυβέρνηση Μητσοτάκη!!!

Αρκεί σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως ένα από τα…”κατορθώματα” της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν η “αναγνώριση της «μακεδονικής» γλώσσας ως επίσης γλώσσας των Σκοπίων».

Όπως είναι φυσικό η απόφαση αυτή αποτελεί επί της ουσίας δεδικασμένο και ανοίγει την ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ και σε άλλες τέτοιου είδους οργανώσεις.

Τι γράφει στο…ευχαριστήριο μήνυμά του ο πρώην πρωθυπουργός της γείτονος:

«Αυτοί είναι οι καρποί της Συμφωνίας των Πρεσπών. Φέρνουν χαρά σε όλους όσοι μιλούν τη μακεδονική γλώσσα. Συγχαίρω τους ιδρυτές του Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα και όλους τους πολίτες της χώρας μου και της Ελλάδας που χαίρονται για αυτή την όμορφη πράξη που είναι ιδιαίτερα σημαντική ως μια ακόμη επιβεβαίωση των στενών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Ευχαριστώ τόσο τον πρώην όσο και τον νυν Πρωθυπουργό, Τσίπρα και Μητσοτάκη, για την πίστη και τη δέσμευσή τους στην οικοδόμηση ειλικρινούς φιλίας και καλής γειτονίας».

Απάντηση