Σε πολλές χώρες, παρά το γεγονός ότι ο εμβολι#σμός κατά του κορ#νοϊού παραμένει διαθέσιμος, οι άνθρωποι δεν συνεργάζονται πλέον.
Ενώ δεν υπήρξε επίσημος τερματισμός του προγράμματος, οι άνθρωποι έχουν παραιτηθεί.

Η κυβέρνηση δεν τους είπε ποτέ να σταματήσουν, ούτε φυσικά τα ΜΜΕ. Κάπως έτσι, οι άνθρωποι έχουν πάρει μια συνειδητή ή, ίσως για πολλούς μια υποσυνείδητη απόφαση να «επαναστατήσουν» μετά την εκστρατεία φόβου που είχε εκσφενδονίσει το σχήμα επιστήμονες-κυβέρνηση-ΜΜΕ.
Στην Ευρώπη, αυτές οι χώρες περιλαμβάνουν τη Δανία, την Ιρλανδία, τη Μολδαβία, την Κύπρο, τη Γεωργία, την Ισπανία και τη Βόρεια Μακεδονία. Άλλοι έχουν δει σημαντική μείωση, αλλά δεν έχουν καταγράψει πρόσφατα στοιχεία, όπως η Σερβία, η Σλοβενία, η Σλοβακία, το Μαυροβούνιο και η Ισλανδία.Σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής, οι Νοτιοαφρικανοί και οι Μαροκανοί έχουν σταματήσει να έρχονται στο προσκήνιο.
Σε αντίθεση με την Ασία συνολικά, οι Ισραηλινοί και οι Παλαιστίνιοι σταμάτησαν πριν από εννέα μήνες και οι Μαλαισιανοί και οι Κινέζοι (αν και δεν εμπιστευόμαστε αυτά τα δεδομένα) πιο πρόσφατα σταμάτησαν τους εμβολι@σμούς.

Για μεγάλο μέρος του φθινοπώρου, οι Βορειοαμερικανοί εξακολουθούσαν να εμβολιάζονται ενεργά.
Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι η Αφρική είχε ελάχιστους θανάτους από Covi-d και υπάρχουν πολύ πιο σοβαρές απειλές για τη ζωή και την υγεία από την ελονοσία και τη φυματίωση μεταξύ πολλών άλλων ασθενειών.

Μόλις πάνω από το 30% των Αφρικανών έχουν εμβολι@στεί.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 13 δισεκατομμύρια δόσεις παγκοσμίως.

Προηγούμενο άρθροΒάζουν σε κίνδυνο και ζωές συνανθρώπων τους με την επιλογή να σηκώσουν το μανίκι: Οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη λιποθύμησε ενώ οδηγούσε μέσα στην πόλη
Επόμενο άρθροΤώρα που φεύγει το ομολογεί ο βρωμιάρης – Άντονι Φαούτσι: “Πιθανόν ο ιός να κατασκευάστηκε σε εργαστήριο”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ