Πάτερ Αντώνιος: “Είναι όλα κατασκευασμένα σενάρια λένε ψέματα δεν έχω κάνει κάτι”

Σε μία ακόμη παρέμβασή του σε λιγότερο από 24 ώρες, μέσω ανθρώπων του περιβάλλοντός του, ο πατέρας Αντώνιος τονίζει ξανά πως «είναι όλα ψέματα, δεν έχω κάνει κάτι».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο πατέρας Αντώνιος τοποθετείται ξανά μέσω του στενού του περιβάλλοντος, εμμένοντας στη θέση πως «όλα είναι ψέματα», αναφερόμενος στη «βροχή» καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ενώ χρησιμοποιεί και τη φράση «κακή κατασκευή σεναρίων».

Μάλιστα το περιβάλλον το πατέρα Αντωνίου δεν μπαίνει στην κατά περίπτωση διάψευση των καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά εμφανίζεται κάθετα αρνητικό στις καταγγελίες συνολικά.

Περιβάλλον πατέρα Αντωνίου: Οι συνεχείς αποκαλύψεις είναι πιθανό να σχετίζονται με τις «εκπλήξεις» για τις οποίες προειδοποίησε

Ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος, αναφέρει συνεχώς στους κοντινούς του ανθρώπους πως όλα είναι ψέματα, με το περιβάλλον του να υποστηρίζει πως οι συνεχείς αποκαλύψεις τόσο για κακοποιήσεις όσο και για οικονομικές ατασθαλίες, «πέφτουν στο κενό η μία μετά την άλλη», και είναι πιθανό να σχετίζονται με τις «εκπλήξεις» για τις οποίες έχει προϊδεάσει ο ίδιος.

«Ο χρόνος θα δείξει και ο κόσμος θα καταλάβει. Θα δουν όλοι ότι δεν υπάρχει τίποτα» αφήνουν να διαρρεύσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha.

Πατέρας Αντώνιος: Είναι όλα ψέματα – Ότι έκανα στη ζωή μου καλύτερα είναι να βοηθήσω αυτά τα παιδιά

Το περιβάλλον του ιερέα δεν μπαίνει, σύμφωνα με τον Alpha, σε κατά περίπτωση διάψευση των καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά εμφανίζεται κάθετα αρνητικό στις καταγγελίες συνολικά.

«Είναι όλα ψέματα, δεν έχω κάνει κάτι. Ότι έκανα στη ζωή μου καλύτερα, είναι να βοηθήσω αυτά τα παιδιά, τα οποία είναι όλο το έργο μου στην Εκκλησία» τονίζουν χαρακτηριστικά, αναφερόμενοι στα όσα υποστηρίζει ο πατέρας Αντώνιος.

Απάντηση