Προς Ένωση Εισαγγελέων: Δεν έχετε σταθεί ούτε μία φορά στο ύψος των περιστάσεων, είστε υποχείρια του πολιτικού μαφιόζου Κυριάκου Μητσοτάκη που σας δίνει εντολές

Η ΕΕΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «οι εισαγγελικοί λειτουργοί δεν ακολουθούν τις δικές τους κατά περίπτωση υποδείξεις και προτροπές ή τις ευμετάβλητες πλειοψηφίες της κοινής γνώμης, αλλά το Σύνταγμα και τους νόμους».

Αυτό είναι το πιο χοντρό δούλεμα στον Ελληνικό λαό

1)Δεν έχουν πράξει τίποτε απολύτως για τη δολοφονία 2 δημοσιογράφων και μίας απόπειρας και μιλάμε φυσικά για την απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου, Στέφανου Χίου, το καλοκαίρι του 2020.

2)Δεν έχουν κάνει τίποτε απολύτως για την εμπλοκή του Μαξίμου σε συμβόλαια θανάτου.

3)Δεν έχουν πράξει απολύτως τίποτα  για τα εκατοντάδες ονόματα ελλήνων πολιτών που παρακολουθούνται.

4)Δεν έχουν πράξει απολύτως τίποτα για την ωμή καταπάτηση συνταγματικών ελευθεριών αλλά και την ωμή παραβίαση της Ελευθερίας του Τύπου. 

5)Δεν έχουν πράξει απολύτως τίποτα για ΈΝΑΝ ανεξέλεγκτο γκάνγκστερ, τον ανιψιό του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη που συνεργάζεται με τη Μαφία για την εξουδετέρωση πολιτικών του αντιπάλων και δημοσιογράφων.

6)Δεν έχουν πράξει τίποτα απολύτως για τις εκατοντάδες αναθέσεις από το πρωθυπουργικό περιβάλλον σε ένα απίστευτο φαγοπότι των χρημάτων του Ελληνικού Λαού.

7)Δεν έχουν πράξει τίποτε απολύτως για την λαθρεμπορία καυσίμων και όσους την διεξάγουν, με αποτέλεσμα ο Λαός να πληρώνει τα καύσιμα πάνω από 2.50 ευρώ.

Είναι απόντες από παντού

Είναι κομματικά φερέφωνα

Για ποιο σύνταγμα και για ποιους νόμους μας μιλάνε; Όχι άλλη κοροϊδία στον ελληνικό λαό.

Κάντε επιτέλους σωστά τη δουλεια σας πριν ξεσπάσει η μεγάλη κοινωνική και πολιτική επανάσταση.

Απάντηση