Η μαφία της Ιταλίας είναι αρνάκι μπροστά τους – Παραιτείται ο εισαγγελέας που δικάζει τους αστυνομικούς της ΕΥΠ λόγω “bulling” από την συμμορία του Μάξιμου

Πάνε να τινάξουν στον αέρα τη δίκη της «Greek Mafia», της ελληνικής Καμόρα, Κόζα Νόστρα, Ντραγκέτα ή όπως αλλιώς προτιμάτε. Καθώς ο άμεπτος και ανεπηρέαστος πρόεδρος Στυλιανός Κακαβιάς, πηγαίνει «τρένο» τους κατηγορούμενους και ειδικά όσους πρώην αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. εμπλέκονται σ’ αυτή τη δυσώδη δικογραφία που στάζει χρήμα, διαφθορά αλλά και πολύ αίμα.

Όπως οι δολοφονίες-συμβόλαια θανάτου, Μάλαμα, Καπέ, Καραϊβάζ, Παπαχρήστου και ων ουκ έστιν αριθμός. Στη δικάσιμο της 23ης Νοεμβρίου ο πρόεδρος του δικαστηρίου κ. Στέλιος Κακαβιάς, υπέβαλε την παραίτησή του, αρνούμενος να αποδεχθεί συντονισμένα προσβλητικές συμπεριφορές σε βάρος του και με «θεατή» τον εισαγγελέα της έδρας κ. Παναγιώτη Μεϊδάνη, που σε πλείστες κρίσιμες περιπτώσεις συντασσόταν με αιτήματα που κατέθεταν συνήγοροι για λογαριασμό των φερόμενων ως «λεκιασμένων πελατών τους», σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όπως ο πρώην διοικητής Ασφαλείας Αττικής, Δημήτρης Γεωργατζής. Και βέβαια το υπουργείο Δικαιοσύνης και ο υπουργός Τσιάρας έχουν κάθε λόγο να σιωπούν ένοχα, αφού στη δικογραφία «Greek Mafia», υπάρχει στο ενδιάμεσο και η προσθήκη «Police» και φυσικά στο σκοτεινό αυτό κεφάλαιο εμπλέκεται (φαρδιά-πλατιά) και το όνομα του νυν διοικητή Ασφαλείας Αττικής Δημητρίου Δάβαλου.

Απ’ την Οικονομική Αστυνομία στο «Αλεπουδών» ο Δάβαλος
Ο κύριος ταξίαρχος, όπως και άλλοι «επίλεκτοι» απέφυγε όμως περιέργως την ιδιότητα του «κατηγορούμενου», αν και στην πολυσέλιδη έκθεση της ΕΥΠ (επί ΣΙΡΙΖΑ-Ρουμπάτη), μιλούσε και άφηνε πολλά υπονοούμενα ως το στέλεχος που τότε βρισκόταν στην οικονομική Αστυνομία. Στην πορεία δε, ο κ. Δάβαλος αναβαθμίστηκε και τοποθετήθηκε και διοικητής στην… ευάλωτη διεύθυνση αλλοδαπών ή καλύτερα «Αλεπουδών», όπως την έχουν «βαπτίσει» περιπαιχτικά συνάδελφοί του, καθώς πέραν της νομιμοποίησης Πακιστανών – Αφγανών κ.τλ, απ’ αυτήν την υπηρεσία περνούν και όλες ανεξαιρέτως οι αλλοδαπές της Γης…

«Σταυροφόρος» ο δικηγόρος που «θαύμαζε» η καταζητούμενη Αντωνία Ηλία

Τη «σταυροφορία» κατά του προέδρου του δικαστηρίου έχει αναλάβει ο Γιάγκος Λαμπίρης, συνήγορος υπεράσπισης πρώην στελέχους της Αντιτρομοκρατικής που στη συνέχεια υπήρξε διοικητής (και αυτός) του αμαρτωλού Αλλοδαπών της Πέτρου Ράλλη. Ο Λαμπίρης έγινε ξακουστός τον Μάρτιο 2006, όταν αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του για την υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος.

Ο δικηγόρος βρέθηκε αντιμέτωπος (τότε) με τις κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος και της δωροδοκίας, που σχετιζόταν με την υπόθεση της πρώην ανακρίτριας Αντωνίας Ηλία. Η τελευταία -ακόμα φυγάς- έτρεφε μεγάλο θαυμασμό για τον φιλόδοξο συνήγορο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Λαμπίρης είχε καταθέσει σε λογαριασμό της καταζητούμενης ανακρίτριας ποσό 4.700 ευρώ, στοιχείο που προέκυψε από το άνοιγμα των λογαριασμών της κας. Ηλία. Ο ξακουστός Λαμπίρης υποστήριζε ότι το επίμαχο ποσό αποτελούσε δάνειο προς την πρώην ανακρίτρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *