24/11/2022
Αυτή η εγκλημτική οργάνωση που έχει βγάλει όλο το μένος και το κόμπλεξ της προς εμάς καταρρέει, παίζει το τελευταίο της χαρτί που εξ αρχής ήταν ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης.

Ενδεχομένως η απόφαση να είναι στημένη από την ίδια την κυβέρνηση για να κερδίσουν την υστεροφημία τους και να δηλώσουν στον κόσμο έμμεσα ότι δεν έχουν καμφθεί από κανέναν.

Η άμεση απάντηση του εκτελεστικού οργάνου της οργάνωσης με τα τόσα εγκλήματα τόσο σε υγειονομικό όσο και σε γενικότερο επίπεδο μας δείχνει τον πανικό που βρίσκονται.

Τα μάτια σας ανοιχτά, η ψυχή και το μυαλό σας ακόμα περισσότερο για “ανθρώπους” που δεν φέρθηκαν ποτέ ανθρώπινα στο ίδιο τους το έθνος και τους πολίτες.

Δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός, πρέπει να βρισκόμαστε σε εγρήγορση γιατί τα δύσκολα τώρα έρχονται.

Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να παλεύουμε ένας για όλους και όλοι για έναν.

Θα πρέπει να σταθούμε ξανά στο ύψος των περιπτώσεων και όπως πάντα με ήθος και αξιοπρέπεια να συνεχίσουμε τον αγώνα μας σαν να μην τελείωσε ποτέ, αγώνα για την απόλυτη Δημοκρατία και την επιστροφή του Συντάγματος στη χώρα μας.

Το τίμημα της ελευθερίας είναι να βρίσκεσαι σε συνεχή επαγρύπνηση!

Με εκτίμηση Νικόλαος Παντελιος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Νίκος Παντελιός: “Το θέμα δεν είναι να επιστρέψουμε στις εργασίες μας είναι να βγούμε να φωνάξουμε για την Ελευθερία και το Σύνταγμά μας” Νίκος Παντελιός: “Δεν τελείωσε τίποτα συνεχίζουμε τ… […]

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ