Εικόνες ντροπής στο Λαϊκό Νοσοκομείο: Καρκινοπαθείς περιμένουν να εξεταστούν στις ουρές – Δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους – Πότε επιτέλους θα παραιτηθείτε

Στο παράρτημα του Λαϊκού Νοσοκομείου στη Σεβαστουπόλεως, όπου γίνονται οι χημειοθεραπείες των καρκινοπαθών, επικρατούν κάθε πρωί
απίστευτες εικόνες.

Σχεδόν κάθε μέρα συμβαίνει το εξής: από τις 5 και τέταρτο σχηματίζονται ουρές με κόσμο να περιμένει έως τις 7 το πρωί όταν θα ανοίξει τις πόρτες του το παράρτημα του «Λαϊκού».

Αυτό που λέει ο κόσμος είναι πως ενώ μέσα τους περιμένει μια καλή υποδοχή, δηλαδή οι γιατροί, το προσωπικό που όλοι είναι εξαιρετικοί και κάνουν ό,τι μπορούν για να τους παρέχουν τις υπηρεσίες τους, εντούτοις δεν υπάρχει οργάνωση ώστε οι άνθρωποι αυτοί να μπαίνουν με μια σειρά, σε καθορισμένο ραντεβού.

Σαν αποτέλεσμα, ξεκινούν από το σπίτι τους πολύ νωρίτερα. Μάλιστα, ο κόσμος μόνος του κατάφερε να βρει ένα σύστημα, το οποίο συναντούσαμε και προ πανδημίας σε δημόσια Ταμεία και άλλους φορείς: Έφτιαξαν μόνοι τους χαρτάκια προκειμένου να υπάρχει σειρά προτεραιότητας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: