Απαντήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», σύμφωνα με το οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης ενέκρινε επιδότηση σε εταιρεία που φέρεται να ανήκει σε πρώην συνεργάτη του.

Ως «μία σοβαρή υπόθεση με οσμή σκανδάλου» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» που αφορά στην έκκριση επιδότησης σε εταιρεία που φέρεται να ανήκει σε πρώην συνεργάτη του Άδωνη Γεωργιάδη.

«Μετά την επιδότηση του κ. Μαραβέγια, ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται πως έχει πάρει προσωπικά την «ανάπτυξη» φίλων και ημετέρων μέσα από το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Δημοκρατία, ο κ. Γεωργιάδης ενέκρινε επιδότηση από τον επενδυτικό νόμο ύψους 737.201,99 ευρώ σε φερόμενη ως εταιρεία «φάντασμα» και συγκεκριμένα σε πρώην συνεργάτη του υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη», αναφέρει η Κουμουνδούρου και προσθέτει: «Σύμφωνα με το δημοσίευμα η SWAT SDISS ΕΠΕ, παρά το γεγονός ότι ήταν εταιρεία – φάντασμα και θυγατρική μιας διαλυμένης προ καιρού κυπριακής εταιρείας, έλαβε έγκριση από το υπουργείο Ανάπτυξης!

Ο δήθεν, δε, πληρεξούσιος της διαλυμένης κυπριακής εταιρείας Τζον Ντανιέλ Κολομπανί, υπήρξε κατά δήλωσή του στενός συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας κατά τα έτη 2013-2014.

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση με οσμή σκανδάλου. Περιμένουμε απαντήσεις».

Προηγούμενο άρθροΗλίας Κασιδιάρης: Άμεση επιστροφή των υγειονομικών στις εργασίες τους και καταβολή όλων των μισθών τους – Νίκησε το Δίκαιο και η αλήθεια
Επόμενο άρθροΝίκος Παντελιός: “Δεν τελείωσε τίποτα συνεχίζουμε τον αγώνα για την απόλυτη Δημοκρατία και την επιστροφή του Συντάγματος μας”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ