Και ο Τσίπρας εμπλέκεται με την οικογένεια Μαρτίνου: Ο Θανάσης Μαρτίνος παραχώρησε τη βίλα του στο Σούνιο για να κάνει πολυτελείας διακοπές

Αν και το Μαξίμου ποτέ δεν ανακοινώνει τις διακοπές του πρωθυπουργού, φαίνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας και η οικογένειά του (όταν ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός), τις πέρασε στο Σούνιο, σε σπίτι που ανήκει στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο.

Τα παραπάνω φέρεται να επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης καθώς αντέδρασε στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν σχετικά με τις διακοπές του πρώην πρωθυπουργού σε βίλα ιδιοκτησίας του.

Με επιστολή του τότε στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Δημότης Ανατολικής Αττικής», ο ιδιοκτήτης ακινήτων Θανάσης Μαρτίνος, διέψευδε ότι η βίλα που νοίκιαζε ο Αλέξης Τσίπρας είναι 2.000 περίπου τ.μ. σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων, όπως γράφτηκε.

Όπως έγραφε ο κ. Μαρτίνος, η βίλα που νοίκιαζε ο Αλ.Τσίπρας είναι πράγματι δική του, αλλά είναι μόλις 250 τ.μ, του 1965 και «χωρίς πολυτέλειες» σε παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου.

Αναλυτικά η επιστολή που είχε γράψει τότε ο Θανάσης Μαρτίνος

«Κύριε Κοντογεώργο,

Στην έγκριτη εφημερίδα/site της περιοχής μας αναδημοσιεύεται ανάρτηση σχετικά με τη βίλλα ιδιοκτησίας μου όπου δήθεν φιλοξενείται ο Πρωθυπουργός, κύριος Αλέξης Τσίπρας.

Η εικονιζόμενη (λάθος) βίλλα στο δημοσίευμα σας ανήκει στον εφοπλιστή, κ. Διαμαντίδη. Είναι όντως πολυτελής, 2.000 περίπου τ.μ. σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων. Βρίσκεται στα Λεγραινά.

Για να έχετε πλήρη ενημέρωση του θέματος σας στέλνω διευκρινιστικές σημειώσεις:

1) Το σπίτι που υπομισθώνει η οικογένεια του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται στο Σούνιο και ανήκει όντως στην οικογένειά μου.

2) Είναι μισθωμένο εδώ και 20 έτη στον κ. Κωνσταντίνο Γιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας DHΙ. Η μίσθωση είναι μακροχρόνια και λήγει στις 10/3/2024.

3) Η εταιρεία DHI του κυρίου Κωνσταντίνου Γιώτη υπομισθώνει το σπίτι σε μέλος της οικογενείας του Πρωθυπουργού, κυρίου Αλέξη Τσίπρα, για τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες, καθώς έχει δικαίωμα υπομίσθωσης. Ο κ. Κωνσταντίνος Γιώτης με ενημέρωσε, κατόπιν των δημοσιευμάτων, ότι το υπομισθωτήριο έχει κατατεθεί στην εφορεία και ότι το υπομίσθωμα καταβάλλεται κανονικά μέσω Τράπεζας από την οικογένεια του κυρίου Πρωθυπουργού.

4) Το σπίτι είναι 250 τ.μ., χτισμένο το 1965, απλό, χωρίς πολυτέλειες/πισίνα κ.λπ., σε ωραία παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου.

Με τιμή,
Θανάσης Μαρτίνος»

One thought on “Και ο Τσίπρας εμπλέκεται με την οικογένεια Μαρτίνου: Ο Θανάσης Μαρτίνος παραχώρησε τη βίλα του στο Σούνιο για να κάνει πολυτελείας διακοπές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *