Αλύγιστος ο Περικλής Καρολίδης δεν πτοήθηκε από την προσαγωγή του: Κρέμασε πανό ξανά έξω από το ΣτΕ με τους αστυνομικούς να του ξανα κάνουν ανάκριση (βίντεο)

Αλύγιστος παραμένει στη θέση του έξω από το ΣτΕ ο υγειονομικός σε αναστολή Περικλής Καρολίδης που μετά την προσαγωγή του στο α.τ. Ακρόπολης ξανά επέστρεψε και κρέμασε πάλι το πανό που καταδικάζει τις αναστολές των υγειονομικών.

Αυτό φυσικά δεν άρεσε σε κάποιους αστυνομικούς που αντί να προστατεύουν τον πολίτη από την έξαρση της βίας, τους λαθρομετανάστες και όλους τους ανώμαλους που κυκλοφορούν έξω στην κοινωνία έχουν καταντήσει πιόνια ενός αρρωστημένου δικτάτορα που προσπαθεί να επιβάλει τις αντισυνταγματικές του αποφάσεις με βία, με εκφοβισμό και με πρόστιμα.

Οι αστυνομικοί πλησίασαν ξανά τον Περικλή και του έκαναν μία μίνι ανάκριση για τον λόγο που βρίσκεται έξω από Στε.

Ούτε απεργία πείνας δεν μπορεί πλέον να κάνει κάποιος στην Δημοκρατική Ελλάδα που την κατάντησαν μία φασιστική αρρωστημένη ολιγαρχία που οποίος δεν σκύβει το κεφάλι θα διώκεται συνεχόμενα μέχρι να λυγίσει.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0taY7Hq2p1jMjbaho4evTWnCv46BUoDmjRnu6mjX9ymtrGK5GyZ1tFdxWxiGpeCEsl&id=100083037167116

Απάντηση