Έβδομη μέρα απεργίας πεινάς για τους τρεις υγειονομικούς έξω από το ΣτΕ-Θεατής η κυβέρνηση και όλη η κοινωνία ανέχεται αυτή την αρρωστημένη κατάσταση

Έβδομη μέρα απεργίας πεινάς για τους τρεις υγειονομικούς έξω από το ΣτΕ-Θεατής η κυβέρνηση και όλη η κοινωνία ανέχεται αυτή την αρρωστημένη κατάσταση

Έβδομη μέρα απεργίας πεινάς για τους τρεις υγειονομικούς που βρίσκονται έξω από το ΣτΕ με σκοπό να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους στις αναστολές των υγειονομικών.

Αρκετοί συνάδελφοί τους αλλά και απλοί πολίτες σπεύδουν προς βοήθεια και υποστήριξη για να τους βοηθήσουν να αντέξουν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που έχουν ξεκινήσει.

Δυστυχώς κανένας από τους κυβερνώντες δεν συγκινείται και συνεχίζουν το ίδιο παραμύθι με επέκταση των μέτρων της πανδημίας μέχρι αρχές Δεκεμβρίου.

Μοιάζει πλέον με ανέκδοτο όταν όλες οι χώρες έχουν κηρύξει τη λήξη της πανδημίας εδώ να συντηρείται αυτό το αφήγημα με σκοπό να μην ξανά πάρουν πίσω τους υγειονομικούς αλλά και να πουλήσουν τα τελευταία εμβόλι@ που τους έχουν μείνει στα ράφια.

Εντύπωση προκαλεί ότι κανένας από οποιοδήποτε κόμμα η κίνημα δεν βρέθηκε κοντά τους.

Όλοι αναλώνονται σε προεκλογική εκστρατεία με περιοδείες ή με καθημερινά βίντεο στα social media και στο YouTube για να προκηρύξουν τις θέσεις τους και το τι θα κάνουν αν πάρουν την καρέκλα στη Βουλή.

Ξεχνάνε φυσικά ότι και οι υγειονομικοί και οι υπόλοιποι υπάλληλοι που έχουν εκδιωχθεί από τις δουλειές τους αλλά και όλοι όσοι ήταν από την αρχή κατά της υποχρεωτικότητας και των εκβιασμών θα κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών.

Είναι εκατομμύρια σε όλη την Ελλάδα που είναι αντίθετοι στα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια και αρκετοί που ενώ τα δέχτηκαν και προχώρησαν ακόμα και στον εμβολι@σμό κατάλαβαν την κοροϊδία είναι έτοιμοι να την τιμωρήσουν στις κάλπες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: