Κάποιοι πιστέψατε ότι έως τώρα τα είχατε δει όλα.

Σε μερικούς φαινόταν περίεργο γιατί στα βίντεο που ανέβαζε ο μαχητικός δημοσιογράφος Θάνος Κόκκαλης στο YouTube αναφερόμενος στην κλ/ματική αλλαγή την αποκαλούσε “κληματαριά” με σκοπό να μη του ρίξουν το βίντεο.

Η απάντηση ήρθε άμεσα και γρήγορα.

Μετά τα προειδοποιητικά μηνύματα κάτω από δημοσιεύσεις σχετικά με τον Covi-d που για αυτό το λόγο βάζουμε άλλα σύμβολα στις επίμαχες λέξεις όπως εμβόλι#, κορ#νοϊός, κ#βιντ και λοιπά για να μην μας πιάνει το σύστημα λογοκρισίας που έχει το Facebook μαζί με τα Ελληνικά ha-wks που τα διαχειρίζεται ο γνωστός Μόσιαλος τώρα πλέον θα πρέπει να αλλάζουμε και την φράση η κλ/ματική αλλαγή γιατί κάτω από κάθε δημοσίευση παρουσιάζεται μήνυμα ανάλογο με αυτό του Covi-d το οποίο εξηγεί αναλυτικά τι ακριβώς συμβαίνει με την κλιματική αλλαγή.

Μάλιστα μέσα στο μήνυμα προωθούνται και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως οι ανεμογεννήτριες καθώς και έχει αναφορές από επιστήμονες που τρομοκρατούν τον κόσμο με την αλλαγή του κλ/ματος.

Πιστός στη Νέα Τάξη ο Ζούκερμπεργκ αρχίζει καινούργιους περιορισμούς και καινούργιες λογοκρισίες, χωρίς να έχει βάλει μυαλό από τα τεράστια έσοδα που έχασε από όλη αυτή τη λογοκρισία μέσα στην Πανδημία και τους εκατομμύρια χρήστες που έφυγαν από το Facebook.

Άλλωστε την όποια χασούρα θα την πληρώσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ